DECATHLON

Baton de cereale învelit în ciocolată BIO x15

3499 RON
Ref. : 8758850

Produs conceput pentru un aport de energie după activitățile moderate sau la finalul unei zile încărcate. Batoanele au o glazură din ciocolată bio.

Ce-ar fi dată pe timpul zilei optezi pentru o gustare delicioasă?Batonul nostru de cereale învelite în ciocolată îți promite: să te răsfețe și să îți dea un plus de energie!

Ridicare gratuită din magazin

+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Aport energetic

  Aport de aprox. 135 kcal/ baton.

  Compoziție

  Ingrediente provenite din agricultura biologică.

  Deschidere/ închidere ușoară

  Deschidere ușoară, prin sistemul Clak.

  Transportare ușoară

  Format mic, ușor de transportat în buzunar sau în rucsac.

  Imagini

  Baton de cereale învelit în ciocolată BIO x15
  Baton de cereale învelit în ciocolată BIO x15
  Baton de cereale învelit în ciocolată BIO x15
  Baton de cereale învelit în ciocolată BIO x15

  Informații tehnice

  ȘI MAI MULTE NOUTĂȚI ÎN GAMA NOASTRĂ DE PRODUSE BIO

  Începând cu 2020, am introdus în gama noastră de batoane și produse cu ingrediente bio. Vom continua! De ce? Pentru a-ți oferi mai multe opțiuni, mai multe produse din ingrediente cultivate fără pesticide de sinteză. O alternativă mai sănătoasă, pentru a-ți susține zilnic starea de bună dispoziție.

  GUST BUN, DAR ȘI APORT DE ENERGIE

  Aceste batoane de cereale sunt concepute pentru eforturile tale moderate. Sunt pentru toți, mai ales pentru cei mai gurmanzi. Sunt perfecte pentru o plimbare, pentru o plimbare dus-întors cu bicicleta, pentru o mică sesiune de alergare, 500 de metri de bazin de înot etc. Sunt potrivite pentru toate activitățile fizice care solicită energie și îți fac foame. E bine știut deja faptul că sportul consumă energie!

  CACAO FAITRADE !https://www.fairtrade.net/

  Pudra de cacao folosită pentru acest produs este cultivată și comercializată în conformitate cu standardele comerțului echitabil Fairtrade/Max Havelaar, ce presupune ca producătorii să beneficieze de condiții comerciale corecte, de condiții de viață și de muncă bune, atât pentru ei, cât și pentru comunitatea din care fac parte, fără a uita de grija pentru mediu. Din rațiuni tehnice, pudra de cacao folosită pentru acest produs poate fi amestecată cu o pudră necertificată, dar volumul total este asigurat de producători ce respectă condițiile Fairtrade/Max Havelaar.

  MAI PUȚINE INGREDIENTE, ACELAȘI GUST BUN

  Mai puțin înseamnă mai mult, iată una dintre convingerile noastre! Astfel, l-am adăugat pe lista noastră de ingrediente, pentru a face batoanele noastre de cereale din ce în ce mai simple. Rezultatul: o rețetă simplificată, denumiri de ingrediente deloc complicate. Pentru a verifica, te invităm să verifici compoziția. Vei vedea că totul este clar ;-)

  Valoare nutrițională

  Valori nutriționale: 100g | 30g (=1 baton)
  Valoare energetică: 1864 kJ - 444kcal | 567kJ - 135 kcal
  Grăsimi: 18 g | 5,4 g
  dintre care acizi grași: 9 g | 2,7 g
  Glucide: 62 g | 19 g
  dintre care zahăr: 31g | 9,3g
  Fibre : 4,2 g | 1,3 g
  Proteine: 6,5 g | 2 g
  Sare: 0,06g | 0,02g

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  0.45 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Ingrediente: Cereale* 39,5% (fulgi de ovăz* 14,6%, fulgi de grâu*, făină de grâu*, faină de orz*, extract din malț de orz*, făină de porumb*), ciocolată cu lapte* 35% (zahăr*, unt de cacao*, lapte integral praf*, pastă de cacao*), sirop de grâu* (lichid, deshidratat), ulei de floarea soarelui*, fulgi de ciocolată neagră* 1,7% (zahăr*, pastă de cacao*, unt de cacao*), pudră de cacao, cu conținut redus de grăsime*, zahăr*, sare, antioxidanți: extract bogat în tocoferoli. *Ingrediente provenite din agricultura biologică. Poate conține urme de: soia, arahide, fructe cu coajă.

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri