DECATHLON

Baton cu ciocolată mic dejun x 6 Fără gluten

2999 RON
Ref. : 966156

Produs conceput pentru un aport de energie înainte de sport. Baton cu ciocolată, fără gluten. Se consumă cu 1 sau 2 ore înaintea practicii sportive.

Nu aveți timp să vă gătiți micul dejun înainte de antrenament? Optați pentru un baton pe care să-l consumați cu 1h 30 înainte de ativitate.

Ridicare gratuită din magazin

+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Aport energetic

    Un baton energizant asigură între 150 și 166 kcal.

    Utilizare ușoară

    Ușor de folosit.

    Transportare ușoară

    Ușor de transportat, datorită ambalajului individual care încape în buzunar.

    Contribuie la performanță

    Vitamina B1 asigură un plus de energie.

    Aport vitamine şi minerale

    Vitaminele B1, B6, B12, C și Magneziu.

    Imagini

    Baton cu ciocolată mic dejun x 6 Fără gluten

    Informații tehnice

    Când să consum batonul mic dejun?

    Batonul înlocuiește micul dejun și se consumă cu 1 oră și 30 de minute înainte de un efort de anduranță, fie că este vorba de alergare, drumeție, ieșire cu bicicleta etc. Dacă antrenamentul sau competiția sportivă se desfășoară în plină după-amiază, îl poți consuma ca gustare.

    Rețetă creată de nutriționist

    Pentru a răspunde nevoilor sportivilor, rețeta batonului a fost creată cu ajutorul unui nutriționist.
    Rezultatul: 2 batoane conțin tot ce este nevoie, pentru a nu simți oboseala în timpul unui sport de rezistență. În plus, batonul este eficient și natural. Puține ingrediente, dar eficiență optimă.

    Un baton mic dejun ușor de digerat

    Digestia este importantă în timpul unui sport de rezistență. Textura batonului este densă, ceea ce ajută la digestie. Iată explicația: în timpul mestecării se secretă salivă. Aceasta ajută la comprimarea alimentelor și conține enzime, care contribuie la procesul de digestie. În această rețetă am adăugat și ananas liofilizat, care conține enzime.

    Informații despre ingrediente

    Baton mic dejun fabricat în Spania. În ceea ce privește materia primă, am selectat produsele cele mai potrivite și durabile, în funcție de locul de producție.

    La ce folosesc toate aceste ingrediente?

    - Miere, fulgi de ovăz fără gluten și sirop de orez pentru energie.
    - Proteine din mazăre.
    - Cacao și fulgi de ciocolată, pentru gust. (versiunea cu ciocolată)
    - Migdale pentru gust și pentru aportul lor de proteine și lipide bune
    - Ananasul liofilizat pentru a facilita digestia
    - Magneziul și vitaminele B6 și B12 pentru a reduce oboseala. - Vitamina C este un antioxidant, iar vitamina B1 contribuie la un metabolism energetic normal.

    Importanța mestecatului

    Trebuie să recunoaștem că în dimineața dinaintea unei curse, mâncarea este o necesitate și nu neapărat o plăcere. Batonul mic dejun, chiar dacă nu se aseamănă în textură cu o pastă de fructe, se mănâncă ușor. Proteinele din mazăre (ușor crocante) vă dau poftă de mâncare în timp ce le mestecați, dar activează și enzimele digestive și procesul de digestie.

    Crearea batonului: o adevărată provocare

    Am făcut mai multe încercări, pentru a obține produsul dorit.
    Formatul batonului: 40 g în loc de 80 g, deci 2 batoane pentru un mic dejun complet.
    După cum spune Juliette, inginerul de produs, acest produs a reprezentat o provocare. O provocare depășită cu brio?Tu trebuie să ne spui asta.

    Valoare nutrițională

    Declarație nutrițională: 100 g - 40 g (pentru o porție)
    Valoare energetică: 1579 kJ, 374 kcal - 638 kJ, 151 kcal
    Grăsimi: 7,0 g - 2,8 g
    dintre care acizi graşi saturaţi: 3,6 g - 1,4 g
    Glucide: 59 g - 24 g
    din care zaharuri: 30 g - 12 g
    fibre: 5,6 g - 2,2 g
    Proteine: 16 g - 6,4 g
    Sare: 0,61 g - 0,24 g
    Vitamina C mg 30 (37,5%*) - 12 (15%*)
    Vitamina B1 mg 0,41 (37,5%*) - 0,17 (15%*)
    Vitamina B3 mg 6,0 (37,5%*) - 2,4 (15%*)
    Vitamina B6 mg 0,53 (37,5%*) - 0,21 (15%*)
    Magneziu mg 141 (37,5%*) - 56,3 (15%*)
    *% aport zilnic de referință.

    Garanție

    2 ani

    Greutate

    0.24 kg

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Batoanele din fulgi de ovăz cu ciocolată și fără gluten sunt o sursă bună de vitaminele C, B1, B6, B12 și magneziu. Baton energizant, ideal înaintea practicii sportive. Ingrediente: Sirop de grâu (fără gluten), fulgi de ovăz (fără gluten) 24%, proteine din mazăre extrudate 20% (proteine de mazăre, făină de orez), miere 11%, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi 5%, fulgi de ciocolată neagră 4% (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de floarea-soarelui), unt de cacao, ananas liofilizat, minerale: carbonat de magneziu, vitamine (acid L-ascorbic (C), mononitrat de tiamină (B1), nicotinamidă (B3), chlorhidrat de piridoxină (B6)), sare de mare. Poate conţine urme de: LAPTE, SOIA, ARAHIDE, OUĂ ȘI FRUCTE CU COAJĂ.

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita într-un loc răcoros și uscat.

    TESTE

    Acest baton a fost testat de 65 de sportivi, în condiții reale de practică, înainte de efortul de rezistență. Fiecare sportiv a consumat batonul în funcție de preferințe, obicei și digestie, fie cu 1h 30 înainte de practică, fie cu 2.

    Aprobat de

    Produsul a fost validat de către cele 65 de persoane (sportivi începători sau avansați): cicliști, atleți, alergători etc.

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri