Baton cereale Bio cu Căpșuni 6 x 21 g

1799 LEI
8734984

Produs conceput pentru antrenamente de intensitate moderată. Înainte, în timpul sau după sport!

Tuturor ne plac produsele gustoase. Promisiunea în legătură cu batonul nostru de cereale: vă răsfățați și luați o ustare!

Livrare
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 17 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Aport energetic

Între 76 (căpșuni) și 86 (ciocolată) calorii pentru un baton.

Compoziție

Rețetă bio cu o listă redusă de ingrediente.

Transportare ușoară

Poate fi transportat în buzunar sau în rucsac.

Deschidere/ închidere

Ușor de deschis, datorită sistemului Clak.

Informații tehnice

Produs nou în gama noastră bio

În 2020 am introdus o gamă bio pe rafturile Decathlon. Aventura continuă! De ce? Pentru mai multe opțiuni, mai multe produse fabricate din ingrediente cultivate fără pesticide. Pe scurt, o alternativă din ce în ce mai sănătoasă, pentru a arăta că ținem la sănătate.

Gust și energie

Aceste batoane din cerele sunt concepute pentru activități de o intensitate moderată. Batoanele au un gust pe placul tuturor. Sunt perfecte pentru drumeții, plimbări cu bicicleta, antrenamente scurte de alergare, 500 metri de înot etc. De fapt, sunt ideale pentru orice activitate sportivă care consumă din energie și provoacă foame. Sportul face foamea simțită!

Mai puține ingrediente, dar același gust

Noi credem că mai puțin înseamnă mai bun. Așadar, am aplicat acest principiu și la lista noastră de ingrediente, pentru a face batoanele din cereale din ce în ce mai simple.
Rezultatul: o rețetă simplificată și nume ale ingredientelor deloc complicate. Pentru a vă convinge de acest lucru, citiți lista de ingrediente. Totul este clar.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Ingrediente: Cereale* 52,5% (fulgi de ovăz* 25,9%, făină de grâu* 14,8%, făină de orez* 6%, făină de malț de orz* 4,2%, făină de porumb* 1,9%), sirop de grâu*, căpșuni liofilizate* 4,4%, ulei de floarea-soarelui*, sirop de grâu deshidratat*, zahăr*, aromă naturală de căpșuni, sare, antioxidant: extract bogat în tocoferol. Conţine gluten. *Ingredient provenit din agricultura bio. Poate conţine urme de: lapte, soia, arahide sau fructe în coajă.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la adăpost de căldură şi de umiditate.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri