DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8494716
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Măști schi/snowboard

Ochelari Schi/Snowboard G 900 S3 Vreme Frumoasă Negru Copii/ Adulți WED'ZE

WED'ZE
4.6/5
4.6/5

Culoare : NEGRU / Alb

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru pentru schi/ snowboard pe vreme frumoasă. Câmp vizual larg și lentilă sferică. Tratament anti-aburire. Compatibil cu ochelarii de vedere. Lentila sferică al ochelarilor G 900 este închisă la culoare pentru a schia pe vreme frumoasă. Prevăzuți cu un câmp vizual optim și tratament anti-aburire. Compatibili cu ochelarii de vedere.

Avantaje

Protecție solară 100 % anti UV, lentilă maro ideală pentru vreme frumoasă sau înnorată.
Capacitate de limitare a condensului Lentile duble, ramă ventilată, tratament anti-aburire.
Câmp vizual Lentilă sferică și câmp vizual optim.
Confort Densitate dublă, datorită spumei ergonomice şi materialului textil.
Stabilitate Elastic lat de 40 mm, cu bandă dublă din silicon antiderapant.
Reglabil 2 catarame pentru reglarea rapidă a lungimii elasticului.
Compatibilitate Ochelarii mărimea L permit purtarea ochelarilor de vedere.

Informații tehnice

Protecție UV

Deoarece razele UV sunt nocive pentru vedere, toți ochelarii noștri sunt 100% anti-UV, conform normei EN 174.Ochelarii de schi sunt soluţia cea mai bună de protecţie, deoarece nu permit pătrunderea razelor UV şi a reflexiilor.

Lentile S3

S3 corespunde unei lentile închise la culoare, pentru a vă proteja ochii de lumina intensă a soarelui. Am ales o lentilă maro, pentru vizibilitate bună în zonele umbrite sau către sfârșitul zilei, când lumina scade. Atenție, lentilele nu rezistă la zgârieturi!

Tratament anti-aburire

Tratament performant anti-aburire pe fața interioară și ventilare optimă pe ramă. Pentru ventilarea optimă a interiorului ochelarilor, nu acoperiți orficiile de aerisire (cu un fular, de exemplu). Ştergeţi cu atenţie, pentru prelungirea duratei de viaţă a produsului. Folosiţi un etui din microfibre.

Lentilă dublă

Lentile duble ce reduc formarea condensului. Aerul dintre lentile asigură izolare termică. Datorită acestui lucru, șocul termic dintre interiorul și exteriorul ochelarilor este redus, pentru a evita formarea aburului. Lentila interioară dispune, la rândul ei de tratament anti-aburire. Este ventilată prin orificii de ventilare care asigură o bună circulație a aerului.

Lentilă sferică

Deformare optică minimă. Lentila mediană este din policarbonat injectat, foarte rezistentă la impact datorită materialului și formei. Lentila interioară este din celuloză acetat.

Compatibilitate cu casca de schi

Toți ochelarii de schi Wed'ze sunt concepuți pentru a fi perfect compatibili cu căștile de schi Wedze.

Compatibilitate cu ochelari de vedere

Ochelarii de schi G-TMAX 900 S3 mărimea L permite utilizarea ochelarilor de vedere, cu o lățime de max 145 mm. Spuma laterală și forma ochelarilor lăsă un spaţiu pentru braţe.

Strap

Elastic din poliamidă, poliester şi cauciuc de 40 mm. 3 benzi din silicon antiderapant.

Etui microfibră

Depozitaţi ochelarii în suportul din microfibră Wed'ze pentru a-i proteja de zgârieturi. Acest suport are şi funcţie de curăţare pentru lentile.

Lentile colorate flash

Înveliș colorat pe exteriorul lentilelor (numit Flash colorat) pentru a diminua procentul de transmitere a luminii către ochi, pentru vizibilitate optimă în ciuda luminii puternice.

Norma EN 174

Norma EN 174 este o normă europeană aplicabilă ochelarilor pentru protecţia ochilor în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Norma ANSI este norma americană, mai exigentă decât norma europeană pentru rezistența la șocuri și impact. Acești ochelari de schi respectă ambele 2 norme.

Evitarea condensului

Umiditatea favorizează aburirea. Nu se recomandă să udați spuma. Evitați să puneți ochelarii de schi pe cască sau căciula umedă. Căderea în zăpadă este un factor ce favorizează formarea condensului. De aceea, se recomandă ca pe timpul nopții ochelarii de schi să fie lăsați la uscat, pentru a elimina orice urmă de umiditate și pentru a fi gata de utilizare a doua zi.

2 mărimi

Mărimea ochelarilor se alege în funcţie de dimensiunea circumferinţei capului.
Până la mărimea 55 cm, alegeţi mărimea S, peste 56 de cm alegeţi mărimea L.

Câmp vizual OPTIM

Există un câmp vizual vertical și unul orizontal. Ochelarii G 900 asigură un câmp vizual optim.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Lentile
60% Policarbonat, 40% Acetat de celuloză
Cadru/ Șasiu (role)
100% Poliuretan termoplastic
Bandă elastică
31% Poliester, 33% Poliamidă, 36% Cauciuc
Spumă
100% Poliuretan
Recomandări de stocare Se recomandă depozitarea acestora în suportul Wed'ze, după utilizare.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţii de utilizare, în zăpadă, frig etc. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri