INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Probează-i

Referință : 8549124
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI/BINOCLU DRUMEȚII COPII

Ochelari Soare Polarizanţi Drumeţie MH T550 Cat 4 Portocaliu Copii peste 10 ani QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 16/06/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 17/06/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 17/06/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru drumeție la munte. Asigură greutate redusă și susținere. Lentilele anti-UV100% blochează razele nocive, pentru a proteja ochii copiilor. Lentile polarizante permit distingerea reliefului și a contrastelor.

Avantaje

Acoperire Acoperire optimă: lumina nu trece prin partea laterală sau pe sub lentile.
Polarizant Lentile polarizante: limitează reflexiile provenite de pe suprafeţe orizontale.
Protecție solară Lentile categoria 4 - filtru 100% UV: Ideali pe vreme însorită.
Lejeritate 28 g.
Stabilitate Şnurul şi inserţiile din cauciuc ale braţelor garantează susţinere optimă.
Durabilitate Lentile și ramă din policarbonat foarte rezistent.
Compatibilitate Compatibili cu banda de susținere MH ACC 100 L (4145874) și 500 L (4174684).

Informații tehnice

Anti UV.

La ce ajută materialul anti-UV?
Vă protejează ochii de pericolul invizibil al razelor UV. Radiațiile UV sunt întotdeauna prezente, iarna sau vara, pe vreme însorită sau chiar acoperită de nori și pot fi dăunătoare pentru ochi și conturul lor.Pentru a vă proteja vederea, lentilele ochelarilor noștri de soare sunt compuse din policarbonat amestecat cu material "anti-UV" care vă protejează de razele dăunătoare ale soarelui (UVA și UVB).

Polarizare

Alegerea potrivită pentru ieșirile în natură!Lentilele polarizate intensifică culorile și sporesc contraste și reliefuri.
Ele oferă o protecție foarte bună și un confort excelent, lumina ajunge pe doar 1 axă, și, de asemenea, proteja de orbire prin tăierea razelor care reflectă pe o suprafață orizontală (apă, zăpadă...).Singurul dezavantaj, este dificil de citit ecrane (telefon...), deoarece tratamentul polarizant reduce luminozitatea ecranelor.

Orbirea

Clasificarea ochelarilor cu lentile colorate conform standardelor ISO 12312-1 : Categoria 1 : lentile ușor colorate, pentru luminozitate redusă.Categoria 2 : lentile ușor colorate, pentru luminozitate medie. Categoria 3 : lentile întunecate pentru lumina puternică a soarelui (mare și munte).Între 82% și 92% din lumina vizibilă este absorbită - Categoria 4 : lentile foarte întunecate, pentru lumină foarte puternică (altitudine).Între 92% și 97% din lumina vizibilă este absorbită

Informaţii

Lentilele sunt din policarbonat, material foarte rezistent la șocuri, dar dezavantajul major este că sunt sensibile la zgârieturi.
Știți că, chiar dacă lentilele sunt zgâriate, protecția UV nu scade, efectul de oglindă este pur estetic.Același lucru este valabil și pentru culoarea ochelarilor noștri de soare.Fie că sunt gri, maro, sau colorate… puteți alege ochelarii în funcție de preferințele, veți fi protejați indiferent de culoare.

Demersul nostru de protejare a mediului

Deoarece suntem conștienți de faptul că sunt necesare acțiuni pentru a proteja terenul de joc, Quechua își ia angajamentul să reducă impactul produselor sale asupra mediului. Acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm zilnic pentru a realiza produse mai prietenoase cu mediul: în centrul dezvoltărilor noastre se regăsesc conceperea eco, respirabilitatea și rezistența.

Șnur

Poliester şi plastic. Se reglează uşor, printr-un sistem de strângere.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru
60% Termosplatic polietilenă (TPE), 40% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Lentile
100% Policarbonat
Strap
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO)..
Recomandări de stocare Calitatea vederii depinde de buna întreţinere a ochelarilor. Etuiul este folositor! Depozitarea în interiorul lui îi fereşte de zgârieturi, şocuri şi deteriorare.
Restricții de utilizare: Este interzis condusul cu ochelari de protecţie categoria 4.

Angajamentele noastre

Aprobat de Corespund normei ISO 12312-1UV400.
Testare produs Toţi ochelarii noştri de sport sunt testaţi în laboratorul DECATHLON şi în condiţiile de utilizare pentru care aceştia au fost concepuţi. Echipele de concepere, şefii de produs, inginerii şi designerii se asigură că ochelarii de sport corespund perfect utilizării pe teren.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri