INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8586546
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BUTELII, SETURI DE GĂTIT, HIDRATARE TREKKING

Mâncare deshidratată trekking Piure și carne de vită 120 g FORCLAZ

FORCLAZ
4.1/5
4.1/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 12/05/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 13/05/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 13/05/2021 14,99LEI
Concepută pentru: aport optim de energie. Nu cântărește mult. 140 g. 445 kcal energie 100 g (greutate deshidratată). Greutate finală rehidratată: 510 g.

Avantaje

Utilizare ușoară Preparare rapidă (5/8 min) și ușoară, datorită recipientului gradat.
Aport energetic 445 Kcal pentru 100 g produs deshidratat și 534 Kcal pt 510 g produs rehidratat.
Transportare ușoară Ambalaj resigilabil. Dimensiune 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Greutate totală 140 g.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Recomandări de utilizare

Puteți da ambalajului forma unui bol, pentru a-l folosi ca atare. Cu cât apa este mai caldă, cu atât rehidratarea se face mai bine. Dacă apa nu este fiartă, așteptați câteva minute în plus, înainte de a gusta.

Liofilizare sau deshidratare?

Aceste două procedee sunt inspirate din natură. Rețin apa din conținutul alimentelor pentru a le conserva mai mult timp, prin uscare la frig sau la căldură.Liofilizarea reține apa din alimente trecând la o stare solidă (colngelare) la o stare gazoasă.Acest proces foarte vechi este folosit de populațiile din zonele muntoase din America de Sud.
Deshidratarea constă în uscarea alimentelor la temperaturi ridicate. Apa din alimente este astfel evaporată.

Cum sunt preparate produsele?

Forclaz își dorește să vă propună din ce în ce mai multe produse 100% liofilizate.Liofilizarea prin uscare permite o conservare mai bună a calităților nutriționale și gustative a alimentelor, de a suprima conservanții și aditivii. De asemenea, ne permite să gătim feluri de mâncare cu un gust aproape ca acasă!Alimentele uscare (orez, paste făinoase, griș etc.), care sunt deja păstrate pentru o lungă perioadă de timp, nu este necesară liofilizarea.

Cel mai bun piure:

Produsul a fost îmbunătățit în urma părerilor utilizatorilor. am dezvoltat o rețetă cu un conținut mai mic de sare și oferind mai multe kilocalorii.Roșiile și carnea sunt de origine franceză, și sunt liofilizate.Carnea de vită este gătită. Am ales acești fulgi de cartofi de origine franceză fără emulsificatori!Toate acest îmbunătățiri ne-au permis obținerea certificatului : ces améliorations nous ont permis d'obtenir la certification Origine garantată din Franța.

Produs fabricat în Franța.

Dimensiuni şi greutate

Greutate rehidratat: 510 g
Greutate produs uscat: 120 g
Dimensiuni : 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
Greutate totală: 140 g, cu ambalaj

Condiționat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.

Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.

Tabel nutrițional

Valori nutriționale: 100 g | 120 g (=1 porție) Valori energetice: 1869kJ -445Kcal / 2243KJ - 534kcal. Grăsimi:18,0g | 22,0 g din care acizi grași saturați: 11 g | 13,0 g Glucide : 44,0 g | 53,0 g din care zaharuri: 12 g | 14,0 g Proteine : 25,0 g | 30,0 g Sare : 2,7 g | 3,2 g

Greutate

0,14 KGM
Greutate totală

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat şi curat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Produsele au fost testate și pe teren, la drumețiile efectuate în Masivul Mont Blanc, unde, de altfel, se află și sediul mărcii Forclaz.Boxerii au fost testați și validați pe teren, A fost gustat în timpul unei călătorii trekking de 5 săptămâni de către o echipă de testeri care a efectuat 2 săptămâni de trekking în Insulele Canare și 3 săptămâni pe pistele GR10.
Testare produs Toate produsele noastre alimentare sunt testate în fiecare etapă de dezvoltare de către echipele noastre. Produsul a fost aprobat de medic și de persoanele care l-au testat.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri