INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8655382
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI DRUMEȚII MUNTE ADULȚI

Lentile de schimb MH140 Categoria 3 Negru QUECHUA

QUECHUA
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 12/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 12/08/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 12/08/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a schimba lentilele ochelarilor de soare MH140. Lentilele anti-UV blochează 100% din razele nocive. Categoria 3 protejează împotriva efectului de orbire.

Avantaje

Compatibilitate Potrivite doar pentru ochelarii de soare MH140 (cod: 8587967 și 8501381).
Protecție solară Lentile categoria 3, cu filtru 100% UV: Ideali pe vreme însorită.
Durabilitate Lentile și ramă din policarbonat foarte rezistent.

Informații tehnice

Nu aruncăm, reparăm!

Lentile ideale pentru drumeţii la munte.În timp, lentilele se pot zgâria. Pentru a ușura repararea, sunt disponibile lentile polarizante (cod 8655386) sau care nu au această propietate (cod 8655382), pe care le puteți înlocui simplu și rapid. Aceste lentile se potrivesc doar ochelarilor de soare MH140. Demersul de protejare a mediului de la Quechua implică, de asemenea, ca aceste piese să fie accesibile. Nu aruncăm, reparăm!

ANTI-UV

La ce folosește materialul anti-UV?
Acesta protejează ochii de razele UV. Razele UV sunt întotdeauna prezente, iarna sau vara, pe vreme însorită sau înnorată și pot fi dăunătoare pentru ochi și conturul acestora. Pentru a vă proteja vederea, lentilele sunt concepute din policarbonat amestecat cu un material anti-UV, care protejează de razele nocive ale soarelui (UVA și UVB).

Efect de orbire

Clasificarea lentilelor fumurii conform standardului ISO 12312-1: Categoria 1: lentile ușor fumurii, pentru luminozitate scăzută. Categoria 2: lentile cu o nuanță fumurie medie, pentru luminozitate medie. Categoria 3: lentile închise la culoare pentru luminozitate puternică (mare și munte). Lumina vizibilă este absorbită între 82% și 92%.
Categoria 4: lentile foarte închise la culoare pentru luminozitate excepțională (altitudine mare). Lumina vizibilă este absorbită între 92% și 97%.

Informaţii

Lentile din policarbonat, un material foarte rezistent la șocuri, dar al cărui inconvenient major este sensibilitatea la zgârieturi.
Este important de știut că, chiar dacă lentilele sunt zgâriate, protecția UV nu scade, iar efectul de oglindă este pur estetic. Același lucru este valabil și în privința culorii lentilelor. Fie că sunt gri, maro, sau colorate, puteți alege lentilele în funcție de preferințe și veți fi protejați indiferent de culoarea acestora.

Conținut

Setul conține 2 lentile (dreapta și stânga).

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Lentile
100% Policarbonat
Recomandări de întreținere A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO)..

Angajamentele noastre

Aprobat de Corespund normei ISO 12312-1.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri