INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8370255
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ECHIPAMENT TRAIL RUNNING

Lanternă FRONTALĂ TRAIL RUNNING ONNIGHT 710 300 LUMENI NEGRU/PORTOCALIU EVADICT

EVADICT
3.9/5
3.9/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 25/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 25/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 25/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru trail running pe timp de noapte, pe distanță medie (între 3-6 ore). Căutați o lanternă frontală ușoară? Grație celor 300 lumeni pentru doar 120 grame, lanterna 710 este ideală pentru curse trail nocturne mai confortabile.

Avantaje

Putere Lanternă reglabilă: de la 30 la 300 lm, în funcție de mod.
Autonomie Luminare constantă și autonomie între 3-12h, în funcție de mod.
Stabilitate Lanterna este confortabilă, grație chingii late și greutății echilibrate.
Eficienţă vizuală Beneficiați de lumină pe o distanță de 75m, 45m, 5 m.
Polivalență 4 moduri de iluminare: ambiental, eco, puternic și intermitent.
Greutate Lanternă ușoară: 120 grame.
Etanșeitate Lanterna rezistă la intemperii, grație etanșeității de IPX4.
Capacitate de reîncărcare Încărcare rapidă: cablu micro-usb inclus și indicator încărcare baterie.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Moduri de luminare

Pentru a se adapta condițiilor de trail, alegeți:- Modul puternic (300 lm) luminează foarte departe.
- Modul low (120 lm) vă asigură un plus de autonomie.
- Modul ambiant (30 lm), grație luminii mai blânde, vă permite să citiți o hartă sau să luminați spațiul din proximitate.
- Modul intermitent (300 lm) este practic pentru a semnala că sunteți în pericol. În final, modurile puternic și eco asigură 1 h de lumină la 50 m, când bateria este descărcată.

Detalii lanternă

Lumenul, abreviat lm, desemnează puterea de iluminare emisă de o lampă cu LED. Cele 2 lentile și cele 4 moduri de lumină vă permit să alegeți între o luminare puternică, redusă.Prevăzută cu o rază mare, lanterna OnNight 710 repartizează eficient lumina, asigurând luminozitate la 75m, în mod puternic.În plus, grație luminării constante, intensitatea luminii nu este afectată odată cu descărcarea bateriei.

Baterie și autonomie

Lanterna OnNight 710 este prevăzută pentru curse trail pe distanță medie: aceasta vă asigură o autonomie de 3 h în mod puternic, 6 h în mod low, 12 h în mod economic. Pentru a evita surprizele neplăcute, verificați prognoza meteo: în caz de temperaturi sub 0 grade, autonomia bateriilor din lithium scade.

Verificați autonomia bateriei și încărcați lanterna ușor

Bateria lanternei frontale este prevăzută cu un indicator de încărcare, luminos, care se aprinde atunci când aprindeți lanterna:practică pentru a verifica autonomia acesteia când vă pregătiți de trail.Pentru a încărca ușor lampa, bateria este compatibilă cu toate cablurile micro-USB. În plus, cablul este astfel adaptat încât să încărcați lanterna la un încărcător nomad, în rucsac, în timpul cursei trail.

Design pentru un plus de confort

În afară de a fi puternică, lanterna este foarte ușoară: cântărește doar 120 grame, pentru a nu ocupa mult spațiu. Greutatea acesteia este repartizată între bateria reîncărcabilă în spate capului și blocul de luminare, din față, pentru o mai bună repartizare a greutății și echilibru.Grație rotișei de reglare, alegeți ușor modul de iluminare, în plină cursă.

Optimizarea autonomiei

Sébastien și Gaëtan, inginer și șef de produs, vă sfătuiește: "Deși avem tendința să facem invers, este mai eficient să începem cursa cu lanterna în mod low și să o terminăm în mod puternic. La plecare, când suntem înconjurați de alți practicanți de trail, putem profita de luminozitatea globală, alege un mod de iluminare redusă și chiar stinge lanterna. Astfel, autonomia lanternei va fi bine gestionată până la final."

Garanție pentru piesele de schimb.

Produsele DECATHLON au garanție 2 ani.La Decathlon, ne dorim să fiți "foarte mulțumit sau foarte mulțumit". Pentru aceasta, nu ezitați să returnați lanterna dacă aceasta este defectă.Piesele de schimb sunt disponibile 2 ani de la data achiziționării produsului, în atelierele din magazinele Decathlon.

Etanșeitate IPX4

Etanșeitatea lanternei de trail este conform normei IPX4. Acest lucru înseamnă că lampa rezistă proiecțiilor de apă de 10 litri pe minut, timp de 5 minute.Mai exact, nu trebuie să vă mai faceți griji în ceea ce privește ploaia. Produsul prototip a fost supus mai multor teste sub duș.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru
100% Policarbonat
Material interior
100% Baterie Lilo
Material principal - Parte inferioară
100% Aluminiu
Lentile
100% Polimetil Metacrilat (PMMA)
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de prima utilizare. A nu se curăţa chimic.
Recomandări de stocare Pentru păstrarea performanțelor bateriei, se recomandă reîncărcarea acesteia înaintea unei depozitări de lungă durată.
Restricții de utilizare: A nu se scufunda.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsele Decathlon sunt testate de un grup de utilizatori în condiţiile de utilizare pentru care au fost concepute. Testele sunt coordonate și supravegheate de o echipă de ingineri. Testele le permit şefilor de produs, inginerilor şi întregii echipe Decathlon să dezvolte şi să creeze produse tehnice ce asigură satisfacţia utilizatorilor.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri