INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8501574
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ACCESORII VIZIBILITATE ALERGARE

Lanternă Alergare Motion Light Fără Baterii KIPRUN

KIPRUN
4.3/5
4.3/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 30/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 30/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 30/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru alergare pe timp de noapte sau în condiții de luminozitate slabă. Doriţi o lanterană pentru alergare? Lanternă intermitentă, funcționează fără baterii.

Avantaje

Vizibilitate Cele 4 LED-uri roșii asigură vizibilitate pe șosea.
Autonomie Lanternă intermitentă: funcționează fără baterii.
Concept eco Impact redus asupra mediului: funcționează fără baterii.
Etanșeitate IPX7: rezistă timp de 30 de minute la scufundarea în apă.

Informații tehnice

Lanternă fără baterii?

Cunoaşteţi principiul de dinam de la bicicletă? Motion Light funcţionează pe același principiu. la fiecare mişcare, magnetul trece în bobină şi crează electricitate, ce alimenterază cele 4 led-uri roşii. Rezultatul îl reprezintă o lanternă simplă şi practică. Nu mai este nevoie de baterii: se aprinde la fiecare mişcare.

Autonomie şi durată de viaţă:

Datorită sistemului pe dinam, lanterna funcţionează fără baterii. Un avantaj ecologic şi economic: Am testat această lanternă în laborator, pentru a ne asigura că funcţionează şi după 10 milioane de oscilaţii sau 10 milioane de mişcări. 10 milioane de mişcări? Dacă un pas reprezintă un metru, acest lucru înseamnă o durată de viaţă a lanternei de 10 000 km. Sau 10 ani dacă parcurgeţi 1 000 km pe an. Sunteţi pregătiţi?

Ce se ascunde în spatele design-ului Motion Light ?

Se poate fixa și pe îmbrăcămintea Kalenji, prevăzută cu: : clips special, în buzunar sau pe talie. Lanterna se vinde cu o curea elastică, reglabilă. Am ales culoarea roşie pentru LED-uri, deoarece este asociată cu stopurile de la maşină. Lanterna este vizibilă de la 100 m, ceea ce asigură unei maşini timp de încetinire. Are doar 50 de grame.

Conceperea produsului

La originea produsului se află: "dorinţa de inovare." Ca urmare: a fost formată o echipă de 3 persoane și au fost necesare 18 luni de dezvoltare şi colaborare cu sportivi."Rezultatul: o lanternă care funcționează fără baterii." După multe prototipuri, suntem mândri de un produs simplu şi practic.

Un ultim sfat?

Gilles, şef de produs şi Lucie, designer, vă oferă următoarele sfaturi: "Este important să fiţi vizibil. Mai ales când când alergaţi pe timp de noapte. Este important să fiţi vizibil. La fel cum sunteţi atenţi cu încălţămintea de alergat, astfel trebuie să fiți şi cu lanterna!"Și pentru mai multă siguranță?
Este ideal să nu alergați singur!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Structură
75% Policarbonat, 5% PCBA, 10% Neodymium, 10% Cupru
Strap
90% Polietilenă, 10% Acrilonitril butadien stiren
Recomandări de stocare După utilizare, depozitați lanterna corespunzător, pentru a evita aprinderea ei. De exemplu, nu este recomandat să lăsați lanterna în portbagaj, pentru a nu se aprinde inutil.

Angajamentele noastre

Testare produs În laborator, a trecut testul de 10 milioane de oscilații.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri