INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8530097
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Classe réservée pour FIRST

Jachetă impermeabilă Drumeție la munte MH500 Turcoaz Copii 2-6 ani QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5

Culoare : ALBASTRU DESCHIS

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs impermeabil, conceput pentru a proteja în timpul drumețiilor pe ploaie sau vânt. Pentru copii de 2-6 ani. Impermeabil. Cusături etanșe pe umeri și glugă.

Avantaje

Impermeabilitate Strat protector, impermeabil (2 000 mm). Cusături principale etanșe.
Respirabilitate Strat protector (RET=12): reduce apariţia condensului.
Lejeritate 232 g pentru mărimea 3-4 ani.
Durabilitate Material ripstop, pentru rezistență. Garanție 2 ani

Informații tehnice

Impermeabilitatea materialului

Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 2000 mm rezistă la o presiune exercitată de 2000 mm de apă (ceea ce înseamnă aproximativ 2 ore de ploaie). Impermeabilitatea se exprimă în schmerbers (spre exemplu: 2000 schmerbers).

Respirabilitatea materialului

Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa sa evaporativă RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât rezistenţa este mai scăzută, cu atât materialul elimină mai eficient transpiraţia (deci materialul este mai respirant). De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 920 = material puţin sau deloc respirant.

Rezistența materialelor

Test de rezistenţă la abraziune şi la frecare: verificăm, de exemplu, că nu se scămoșează la spălare. Teste de rezistenţă a culorilor: Rezistenţa culorilor este verificată riguros, pentru a preveni decolorarea la contactul cu saliva. Test de rezistență în timp: spălările repetate nu trebuie să modifice proprietăţile, comportamentul, grosimea sau aspectul materialului.

Nota de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsac etc). Afișarea impactului asupra mediului este o inițiativă Decathlon. Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Demersul privind mediul înconjurător

Quechua se angajează în limitarea impactului asupra mediului înconjurător al produselor. Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil:conceptul eco, reparabilitatea și durata în timp sunt principalele noastre obiective.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre

Centrul nostru mondial de concept Quechua se află la Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Această locație este un veritabil loc de întâlnire între echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri...) și practicanți de sportur outdoor.

Întreţinere:

1. Spălaţi automat, la 30- 40°: cu benzile autoaderente închise, folosind detergent lichid. A se spăla pe dos. Benzile şi şnururile elastice trebuie slăbite. 2. A se evita plierea excesivă a produsului la introducerea în maşina de spălat: risc de deteriorare. 3. Nu amestecați cu îmbrăcăminte de alte culori. 4. A nu se utiliza clor. 5. Selectați un program de clătire abundentă și o stoarcere ușoară. 6. Uscați în aer liber sau la mașină (temperatură minimă, durată minimă).

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeala principală
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de prima utilizare. A nu se curăţa chimic. A se spăla cu fermoarul închis. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat şi curat.
Restricții de utilizare: A se ține departe de foc sau de sursele de căldură.

Angajamentele noastre

Aprobat de Pentru a răspunde exigențelor, produsele Quechua sunt testate la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un panou de testere pentru copii, testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.
Testare produs Laboratorul nostru Decatlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovația și dezvoltarea produselor noastre Quechua.
Acestea regrupează 4 tematici, fiecare având propriul spațiu și propriile tehnologii:Studiul conformației (datorită analizei 3D). Științele mișcării. Confort termic (cu cele 4 camere climatice). Științele comportamentale și senzoriale.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri