DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8559236
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Classe réservée pour FIRST

Jachetă impermeabilă Drumeție MH150 Bleumarin 7-15 ani Copii QUECHUA

QUECHUA
4.6/5
4.6/5

Culoare : Bleumarin / ALBASTRU

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru a proteja de ploaie și vânt, în timpul drumețiilor la munte. Jacheta impermeabilă protejează de ploaie în timpul drumețiilor! A se depozita în buzunarul propriu. Încape oricând în rucsac!

Avantaje

Impermeabilitate Strat protector, impermeabil 2 ore (2000 mm). Cusături principale etanșe.
Compactare A se depozita în buzunarul propriu. Încape oricând în rucsac !
Respirabilitate Strat protector (RET=12): reduce apariţia condensului.
Lejeritate Cântărește 161 g pentru mărimea 9-10 ani.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Impermeabilitatea materialului

Acest produs a fost validat la testul duş, sub 60 de litri de apă / m² / oră, timp de 2 ore. Acest test reproduce condiţiile medii ale unei ploi la munte. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 2 000 mm rezistă la o presiune exercitată de 2 000 mm de apă (ceea ce înseamnă aproximativ 2 ore de ploaie). Impermeabilitatea se măsoară în schmerbers (spre exemplu: 2 000 schmerbers).

Strat protector

Impermeabilitatea produsului depinde 2 criterii principale: materialul și croiala.Acest produs a fost construit cu o membrană.este un fel de "vopsea" aplicată pe interiorul materialului, ce asigură impermeabilitate și respirabilitate.
Acest lucru cere totuși o căptușeală pentru protecție.

Respirabilitatea materialului

Respirabilitatea materialului este măsurată prin „rezistența termică prin evaporare” (RET).
Este capacitatea sa de a elibera vaporii de apă produși de corp în timpul efortului către exterior și astfel evităm acumularea de apă pe piele.Cu cât coeficientul este mai scăzut, cu cât materialul este mai respirant:RET ≤ 6: material foarte respirant
RET ≤12: material respirant
RET ≤ 20: material puțin respirant. Produsul nostru are un RET=12.

Accesorii

Se depozitează uşor în geanta sa. Fermoar central, glugă, manşete şi talie elastice.

Rezistența materialelor

Test de rezistenţă la abraziune şi la frecare: verificăm, de exemplu, că nu se scămoșează la spălare. Teste de rezistenţă a culorilor: Rezistenţa culorilor este verificată riguros, pentru a preveni decolorarea la contactul cu saliva. Test de rezistență în timp: spălările repetate nu trebuie să modifice proprietăţile, comportamentul, grosimea sau aspectul materialului.

Întreţinere:

1. Spălare automată la 30°C. cu benzile autoaderente închise, folosind detergent lichid. A se spăla pe dos. Benzile şi şnururile elastice trebuie slăbite. 2. A se evita plierea excesivă a produsului la introducerea în maşina de spălat: risc de deteriorare. 3. Nu amestecați cu îmbrăcăminte de alte culori. 4. Nu utilizați clor. 5. Se recomandă clătirea abundentă și stoarcerea ușoară. 6. Uscați în aer liber sau la mașină (temperatură minimă, durată minimă). Mai multe informații: htt

Demersul privind mediul înconjurător

Quechua se angajează în limitarea impactului asupra mediului înconjurător al produselor. Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil:conceptul eco, reparabilitatea și durata în timp sunt principalele noastre obiective.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de prima utilizare. A nu se curăţa chimic. A se spăla cu fermoarul închis. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra împachetată, într-un loc uscat şi aerisit.
Restricții de utilizare: A se ține departe de foc sau de sursele de căldură.

Angajamentele noastre

Aprobat de Pentru a răspunde exigențelor, produsele Quechua sunt testate la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un panou de testere pentru copii, testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.
Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri