DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8576307
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Jachete vreme rece femei

Jachetă Călduroasă şi Impermeabilă Echitație Tosca 580 Bleumarin Damă FOUGANZA

FOUGANZA
4.7/5
4.7/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru echitaţie (nivel mediu). Adaptată pentru vreme rece și ploioasă. Jacheta PADDOCK are glugă detașabilă și este ideală pe timp de iarnă, pentru a asigura protecție împotriva frigului și a ploii. Croiala oferă libertate de mișcare în șa și este feminină!

Avantaje

Căldură Guler moale și vatelină de 200g/m², ce oferă căldură în timpul practicii.
Impermeabilitate Strat protector, pentru impermeabilitate, și cusături etanșe, 2 h în ploaie.
Libertate de mișcare Material stretch, pliuri la spate și fermoar cu cursor dublu.
Respirabilitate Aerul circulă în timpul efortului datorită ventilării laterale manuale.

Informații tehnice

Glugă

Am conceput şi îmbunătăţit această jachetă pentru ca dumneavoastră să beneficiați de plăcerea practicării echitaţiei pe orice vreme. Gluga este prevăzută blană sintetică detașabilă. Detașați-o pentru a o spăla la mașină. Blănița se introduce în glugă pentru a evita udarea pe vreme ploioasă.
Gluga se reglează în adâncime în funcție de preferință, cu ajutorul unei benzi cu arici.

Buzunare

Iarna, buzunarele sunt indispensabile pentru a depozita mănușile, cheile, telefonul, recompensele pentru cai și pentru a ne ține mâinile la căldură. Există 4 buzunare cu fermoar pe această jachetă:
2 buzunare în partea din față, foarte confortabile pentru mâini. 1 buzunar interior bine camuflat.
1 buzunar la piept cu acces din exterior pentru a fi mai ușor de folosit.
Buzunarele sunt toate construite cu fermoare etanșe dacă este nevoie să ne protejăm lucrurile persoane de ploaie.

Mâneci:

Mănușile sunt preformate și am ales un material stretch sub brațe pentru mai multă libertate de mișcare în timpul practicii. Manșon confortabil, ce nu permite intrarea aerului și se poziționează bine pe încheietură.

Evacuarea transpiraţiei

Echitația este un sport exigent, în care temperatura corpului crește odată cu efortul. Pentru a menține căldura și pentru a practica într-un mod confortabil, există posibilitatea de a activa ventilarea mecanică, deschizând fermoarele laterale. Astfel, aerul va circula și se va evita senzația de umiditate.

Căldură

Pentru conceperea acestei parka, am luat în considerare faptul că nevoie de căldură este diferită în funcție de etapa de practică - pregătire, încălzire, antrenament etc. - și în funcție de zona corpului.De aceea, grosimea vatelinei varianază în funcție de zona protejată pentru a vă oferi confort și căldură în orice moment.
Dar cum suntem cu toții diferiți, dacă este nevoie, se poate completa ținuta cu un al doilea strat (dacă este foarte frig) sau se pot deschide fermoarele (dacă este cald).

Măsurarea impermeabilităţii:

Îmbrăcăminte validată prin test sub un duş de 60 litri /m² /h, timp de 2 ore. Măsurăm rezistenţa ţesăturii la o presiune a apei exprimată în mm de coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât ţesătura este mai impermeabilă. Un material cu o impermeabilitate de 2000 mm rezistă la o presiune exercitată de 2000 mm de apă, ce corespunde unei averse de 2 ore.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
90% Poliester
Căptuşeala principală
100% Poliester
Material principal
26% Poliuretan, 73% Poliamidă
Material intercalat
20% Poliuretan, 80% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de o primă utilizare. A se spăla separat doar la prima spălare. A se usca în aer liber. A nu se călca imprimeul de pe produs.. A se spăla alături de culori similare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată

Angajamentele noastre

Aprobat de Utilizatori reali, pe teren. Practicanții au contribuit la conceperea acestei jachete, informându-ne asupra nevoilor lor și validând fiecare etapă din procesul de concepere.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri