Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei

Confort şi protecţie pe poteci stâncoase!

  • Running - Încălțăminte Trail MT2 Bărbaţi KALENJI
Referință : 8552178
Running

Încălțăminte trail MT2 Negru/Auriu Bărbați KALENJI

KALENJI
Produs conceput pentru trail (pe distanțe de până la 170 km), pe poteci stâncoase. Căutați o încălțăminte confortabilă? Aceasta încălțăminte este ideală pentru terenuri accidentate, de la nivel începător până la ultra trail și asigură amortizare.

INFORMAȚII TEHNICE

Încălțăminte confortabilă

Am conceput această încălțăminte pentru a fi utilizată pe orice distanță:Încălțăminte pe care o puteți folosi de la primii kilometri și până la ultra-trailuri.
Întrucât cursele de ultra trail se desfășoară la munte, această încălțăminte este adaptată tuturor terenurilor, de la cele stâncoase până la cele accidentate.Rezultatul este o încălțăminte ușoară, sigură și stabilă, pentru orice distanță și terenuri.

Stabilitate și aderență

Grație sfaturilor dumneavoastră, talpa din cauciuc este prevăzută cu crampoane. Aceasta asigură o aderență foarte bună, chiar și pe pietre alunecoase.

K-Ring și kalensole: vă prezentăm o amortizare adaptată.

K-Ring este un concept exclusiv Kalenji de amortizare la nivelul călcâiului, sub formă de inel: golul din mijloc favorizează dispersia undelor de șoc. Kalensole este o spumă EVA utilizată pentru talpa intermediară. Au fost necesari 3 ani de muncă pentru a obține o componență, care permite ameliorarea amortizării de 34%, un randament energetic de +25%, o mai bună stabilitate la temperatură și o mai mare rezistență!

Încălțăminte adaptată fuleurilor dumneavoastră

K-Only este un concept ce aparține exclusiv mărcii Kalenji, care permite încălțămintei noastre să se potrivească tuturor tipurilor de fuleu, datorită spumei mai dense, situate sub primul os metatarsian.

Teste pe teren

După testele în laborator, această încălțăminte a fost supusă și testelor de pe teren. Testele pe teren au avut loc în timpul unor trail-uri în munții Sainte Victoire, apoi echipa noastră le-a dat în test mai multor practicanți și practicante de trail la munte, pentru teste de lungă durată, în Franța.Rezultatul? O pereche de încălțăminte potrivită pentru toate tipurile de teren.

Design

Grație crampoanelor de 5 mm pe toată lungimea tălpii, încălțămintea asigură confort în timpul mersului.Căptușeala din partea de față vă protejează pe terenurile accidentate.Forma foarte lată vă asigură un plus de stabilitate și evită ca piciorul să fie presat, chiar și după 120 km de trail.Grație buzunarului pentru șireturi, evitați orice disconfort în timpul alergării.Drop de 8 mm.320 g la mărimea 43. Această încălțăminte este recomandată practicanților cu o greutate de max. 90 kg.

Îmbunătățiri

Încălțămintea Trail MT2 asigură flexibilitate, pentru o cursă mai fluidă și pentru un fuleu mai bun, grație tălpii cu zone din cauciuc în față, între fiecare crampon.
Aceasta are cu 40g mai puțin, trecând de la 360g la 320g, pentru mărimea 43.

Vezi mai mult Vezi mai putin

DETALII

Compoziție
Exterior din
45.00% Poliuretan, 55.00% Poliester
Talpă din
47.00% EVA, 53.00% Cauciuc
Interior din
85.00% Poliuretan, 15.00% Poliester
Recomandări de întreținere A nu se usca la uscător. A se spăla manual.
Recomandări de stocare Pentru a întreține încălțămintea și a absorbi umiditatea între 2 sesiuni de alergare, vă sfătuim să puneți hârtie de ziar în interiorul încălțămintei.

ANGAJAMENTELE NOASTRE

Testare produs Încălţămintea a fost testată pe terenuri diferite. Încălţămintea Trail MT oferă un nivel ridicat de confort şi protecţie. În plus, aceasta a fost supusă la multiple teste mecanice în laborator.
Garanție 2 Ani

PRODUSE SIMILARE...

OPINIILE DVS.

OPINIA COLABORATORILOR NOȘTRI

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI