DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8614303
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Încălțăminte Hochei pe iarbă

Încălţăminte hochei pe iarbă Lux1.9 Albastru Adulți ADIDAS

ADIDAS
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
până la 669,90LEI -%

de la

669,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
669,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 669,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru hochei pe iarbă, practicat la intensitate ridicată. Ideal pentru nivel mediu, dar și pentru nivel avansat. Încălțăminte de hochei pe iarbă, ideală pentru practicanții de nivel avansat.

Avantaje

Aderență Crampoane triunghiurale TPU pe toată suprafața tălpii.
Lejeritate Încălțămintea nu este ușoară.
Propulsare Tehnologie Boost Adidas care asigură dinamism.
Susținere Elemente din PU în zona mediană, pentru susținere optimă și stabilitate.
Confort Spumă interioară care acoperă călcâiul. Talpă termoformată.
Protecție anti-șoc Talpă ce protejează degetele.
Amortizare Talpă intermediară Boost, pentru amortizare optimă.

Informații tehnice

Descriere detaliată a produsului (1)

Talpă exterioară: cu crampoane mici triunghiulare, din TPU, pentru aderență optimă și dinamism. Talpa ajunge până în fața degetelor. Talpă intermediară: din TPU flexibil, pentru amortizare și propulsare. Talpă termoformată, pentru un plus de confort.

Descriere detaliată a produsului (2)

Contrafort: din PU rigid, pentru stabilitate; Interior: din spumă și mesh 3D, pentru confort și respirabilitate. Faţă: din PU și mesh. Laterale: inserții din PU ți mesh pentru respirabilitate. Limba: din mesh 3D, pentru confort și respirabilitate. Șireturi plate.

Greutate

Încălțămintea nu este ușoară.

Cum aleg mărimea corectă? (1)

Înainte de toate, încălţămintea trebuie să se potrivească piciorului. Aşadar, evitaţi punctele de presiune. Piciorul nu trebuie să se mişte în interior. Este important, mai ales când suprafaţa de joc este un gazon sintetic. Anumite modele sunt adaptate în mod special pentru femei. Acestea sunt concepute pentru o statură mai puțin robustă și pentru o conformație a piciorului mai puțin voluminoasă.

Cum aleg mărimea corectă? (2)

Anumite femei poată o mărime mică la picior și au tendința de a-și alege încălțăminte de la copii. Dar această încălțăminte nu este adaptată staturii femeii adult.

Cum aleg mărimea corectă? (3)

Cum ştim dacă încălţămintea este potrivită? Purtați o pereche de jambiere de hochei. Puneţi piciorul pe sol. Punând presiune vertical, încercaţi să mişcaţi piciorul în încălţăminte. Piciorul nu trebuie să se miște în încălțăminte.

De ce ai nevoie de încălțăminte specifică pentru hochei?

Încălţămintea de hochei pe iarbă prezintă două caracteristici: întărituri, mai ales în vârf, pentru a proteja de impactul cu mingea, şi o talpă adaptată suprafeţei de joc, pentru aderenţă.

Caracteristicile încălțămintei de hochei (1)

Încălţămintea de hochei pe iarbă prezintă câteva caracteristici specifice: talpa de uzură (partea care este în contact cu solul) este în general din cauciuc şi prezintă crampoane pe suprafaţă, de diferite forme și poziționate în locuri diferite. Aceasta este dură față de încălțămintea de trail running. Ea este adaptată pentru teren sintetic, nisip sau noroi. Ea asigură aderență pe teren, lucru foarte important în hocheiul pe gazon.

Caracteristicile încălțămintei de hochei (2)

Talpa poate ajunge până în zona din față a încălțămintei, pentru a proteja degetele la impact. Talpa intermediară (situată deasupra tălpii de uzură) este în general din EVA (Etil Vinil Acetat). Ea asigură amortizare în momentul impactului cu terenul relativ dur de hochei pe iarbă.

Caracteristicile încălțămintei de hochei (3)

Talpa urcă până la același nivel și pe interior pentru a stabiliza piciorul în timpul schimbărilor de direcție.
Material din PU și mesh pe laterale și în zona mediană internă și externă a părții superioare a încălțămintei, pentru a asigura susținerea piciorului pe terenul de hochei.

Caracteristicile încălțămintei de hochei (4)

Întărituri din PU pentru a asigura protecție împotriva impactului. Acestea sunt considerate și elemente de design (locul unde apare logo-ul mărcii).
Contrafortul, zona din spate a părții superioare a încălțămintei, este concepută, în general, din PU flexibil, întărit pe interior de o placă din PU rigid, care stabilizează călcâiul și protejează tendonul lui ahile.

Caracteristicile încălțămintei de hochei (5)

Limba este concepută din spumă și mesh, asigurând protecția piciorului împotriva infiltrării apei sau a altor tipuri de particule.

Recomandări

Hocheiul este o plăcere. Dar siguranța nu trebuie neglijată! Utilizaţi protecție pentru dinţi, protecţii-tibie şi mînuşi. Utilizaţi încălţăminte de hochei cu întărituri de protecţie şi talpă adaptată pentru suprafaţa de joc. Purtați cască și mânuși specifice în timpul meciurilor și a antrenamentelor de hochei pe iarbă.

Concepere

Marca Adidas are o istorie lungă și o legătură profundă cu sportul. Toate produsele concepute de ei sunt strâns legate de sport. Această marcă este o ”insignă a sportului”.
Misiunea mărcii Adidas este aceea de a fi cea mai bună marcă de sport din lume, menținînd, fabricând și vânzând cele mai bune produse de sport din lume și asigurând cele mai bune servicii și experiențe.

Informaţii

Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

Mărimi

39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 |

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se curăța cu o bucată de material umed. A se usca în aer liber. Nu lăsaţi încălţămintea în geantă. A se depozita într-un loc uscat.
Restricții de utilizare: Nu este potrivit pentru un alt sport sau altă activitate.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri