DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8493608
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Classe réservée pour FIRST

Încălțăminte impermeabilă Drumeție Mov Mărimi 28-34 Copii QUECHUA

QUECHUA
4.1/5
4.1/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru drumeție la munte, pe vreme însorită, pe orice tip de teren. Încălțămintea Crossrock rezistă la toate activitățile copilului. Acesta poate merge în drumeție la munte, în deplin confort.

Avantaje

Impermeabilitate Membrană impermeabilă testată pe 8 km în mers, cu încălţămintea jumătate în apă.
Aderență Talpă din cauciuc, ce oferă aderenţă bună şi rezistenţă în timp.
Durabilitate Talpă groasă şi faţă cu elemente de întărire.
Amortizare Talpă intermediară EVA, integral.
Utilizare ușoară Încălțare ușoară, datorită benzilor cu arici și șireturilor ce se reglează ușor.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Designul tălpii a fost realizat în urma mai multor cercetări în laboratoarele Decathlon. Material din cauciuc ce asigură aderență optimă pe teren de munte. Cum nevoile oamenilor nu sunt niciodată aceleași, noi ne dorim întotdeauna să creăm un produs polivalent, pentru utilizare atât pe teren umed, cât și pe teren uscat.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Încercaţi mai multe perechi şi mai multe modele. Două puncte de confort de verificat: orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Faceți câțiva pași în magazin pentru a verifica dacă ați ales încălțămintea potrivită. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului dvs.

Ce mărime să aleg?

Puteți alege încălțăminte de drumeție cu 1 mărime mai mare pentru a vă bucura de confort optim la coborâre, evitând lovirea degetelor de la picioare.Recomandări: unghiile trebuie să fie tăiate scurt și, înainte de fiecare coborâre, trebuie să verificați ca șireturile să fie suficient de bine strânse încât să împiedice alunecarea în față a piciorului.

Prelungirea impermeabilităţii

Impermeabilitatea este pusă la îndoială prin pătrunderea apei prin partea superioară.Se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile care nu vor permite pătrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea de câteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete şi de pătrunderea apei.

Test de impermeabilitate

Testul de impermeabilitate: a fost testată în laborator și pe teren. Membrana impermeabilă și respirantă asigură protecție optimă împotriva ploii. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, sub presiune de aer, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei. Pe jumătate scufundate în apă, încălțămintea este plasată pe un braț mecanic ce simulează mersul: astfel, verificăm dacă încălțămintea rămăne perfect uscată în interior.

3 niveluri de impermeabilitate

În timpul testului de impermeabilitate, se verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 2h de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 4h de mers) şi 8000 flexiuni (aproximativ 8h de mers). Încălţămintea Crossrock este impermeabilă la 4000 de flexiuni.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
50% Poliuretan, 50% Poliester
Talpă din
30% EVA, 70% Cauciuc Butadien
Interior din
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se curăța cu o lavetă umedă. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate modelele noastre de încălțăminte sunt testate practic de către utilizatori reprezentativi, în condiţii identice cu activitatea zilnică.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri