INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8493608
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Classe réservée pour FIRST

Încălțăminte impermeabilă Drumeție Mov Mărimi 28-34 Copii QUECHUA

QUECHUA
4.4/5
4.4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 25/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 27/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru drumeție la munte, pe vreme însorită, pe orice tip de teren. Încălțămintea Crossrock rezistă la toate activitățile copilului. Acesta poate merge în drumeție la munte, în deplin confort.

Avantaje

Impermeabilitate Membrană impermeabilă testată în utilizare și în laborator.
Aderență Talpă din cauciuc, ce oferă aderenţă bună şi rezistenţă în timp.
Durabilitate Talpă groasă şi faţă cu elemente de întărire.
Amortizare Talpă intermediară din spumă EVA, integral.
Utilizare ușoară Încălțare ușoară, datorită benzilor cu arici și șireturilor ce se reglează ușor.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane de km, folosind un grup de practicanți.

Test de impermeabilitate

Testată în laborator şi pe teren, garantează impermeabilitate şi respirabilitate optime. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, cu aer sub presiune în interior, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei.Apoi, încălţămintea este introdusă pe jumătate în apă, având în interior un braţ mecanic pentru a simula mersul. Astfel, se verifică dacă încălţămintea rămâne uscată. Pentru acest model testul s-a desfășurat pe o distanță de 8 km în toate condițiile.

Prelungirea impermeabilităţii

Impermeabilitatea este pusă la îndoială prin pătrunderea apei prin partea superioară.Se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile care nu vor permite pătrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea de câteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete şi de pătrunderea apei.

Ce mărim să aleg?

Puteți alege încălțăminte de drumeție cu 1 mărime mai mare pentru a vă bucura de confort optim la coborâre, evitând lovirea degetelor de la picioare.Recomandări: unghiile trebuie să fie tăiate scurt și, înainte de fiecare coborâre, trebuie să verificați ca șireturile să fie suficient de bine strânse încât să împiedice alunecarea în față a piciorului.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Încercaţi mai multe perechi şi mai multe modele. Două puncte de confort de verificat: orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Faceți câțiva pași în magazin pentru a verifica dacă ați ales încălțămintea potrivită. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului.

Branț interior detașabil

Branț interior detașabil pentru uscare rapidă.Acesta poate fi înlocuit de un branț ortopedic..

Demersul nostru privind mediul înconjurător

Quechua se angajează în limitarea impactului asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor.Astăzi acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm pentru a fi cât mai eco responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
50% Poliuretan, 50% Poliester
Talpă din
30% EVA, 70% Cauciuc Butadien
Interior din
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se curăța cu o lavetă umedă. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în munți, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul excursiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un panou de testeri pentru copii, testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.
Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri