Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8505371
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE TRAIL RUNNING BĂRBAȚI

Încălţăminte Alergare Kiprun KD Light Verde/Galben Bărbaţi KIPRUN

KIPRUN
3.9/5

Culoare : Verde Lămâie / Verde turcoaz

Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 299,90LEI -3%

de la

289,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 25/12/2019 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 25/12/2019 în limita stocului disponibil
299,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 299,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru curse de 10 km până la maraton. Încălțăminte ușoară și stabilă! Căutați mai mult dinamism pentru fiecare pas? Dinamică și ușoară, încălțămintea KD Light vă ajută să progresați și îmbunătățește timpul de referință în timpul unui maraton de 10 km!

Avantaje

Amortizare Amortizare 800 km, grație tălpii Kalensole.
Propulsare Concept Up'Bar și talpă Kalensole, pentru mai mult dinamism.
Lejeritate Încălțăminte ușoară: 256 g pentru mărimea 43.
Aderență Textură și geometrie specială, pentru aderență pe teren umed.

Informații tehnice

De ce să alegeți o încălțăminte ușoară?

Studiile de cercetare și de dezvoltare ale acestui produs au arătat că o încălțăminte ușoară îmbunătățește performanțele în timpul alergării, grație unui consum mai mic de energie.La realizarea acestui produs s-au utilizat materiale mai ușoare și un conceput nou pentru talpă, pentru a asigura confort și rezistență în timp.Rezultatul: încălțămintea KIPRUN KS LIGHT este cu 9% mai ușoară decât KIPRUN FAST.Greutate: 256 g pentru mărimea 43.

Importanța amortizării

Pentru a alerga durabil cu un maximum de confort și performanță, echipa noastră de dezvoltare a conceput o spumă exclusivă, pentru a răspunde nevoilor alergătorilor și a garanta o amortizare optimă pentru 800 kilometri.Spuma Kalensole permite o îmbunătățire a amortizării cu 34%, mai dinamic cu +25% și o durabiliatte de km în raport cu o spumă tradițională.

Dinamism la fiecare pas

Pentru a progresa și a vă îmbunătăți timpul de referință din timpul maratonului de 10 km, încălțămintea KIPRUN KD Light favorizează dinamismul, grație conceptului UP'BAR, un element realizat din TPE (Pebax®), situat sub talpă.

Confort

Pentru a alerga mai mult timp și în mod constant, confortul este un element esențial.
Echipa noastră a îmbunătățit confortul acestui produs prin:
- element de susținere în spatele încălțămintei.
- talpă preformată, din spumă poliuretan alveolară, pentru mai mult confort. - zona din față a fost îmbunătățită, pentru confort optim.
- un material fără cusături, pentru a limita riscul de frecare.

Aderență pe teren umed și în viraje

Talpa încălțămintei a fost gândită asemenea unui cauciuc de mașină, pentru a alerga eficient, chiar și pe timp de ploaie.
Noua geometrie a talpei, din cauciuc, asigură încălțămintei KIPRUN KS LIGHT o aderență optimă pe teren umed, chiar și în viteză.

DROP KIPRUN KD LIGHT

8 mm diferență de înălțime între vârf și călcâi.

O echipă de pasionați de alergare

Încălțămintea Kiprun KS Light este rezultatul unor cunoștințe dobândite timp de mai mult de 10 ani, în Decathlon.Echipa noastră de pasionați de alergare dezvoltă încălțămintea Kiprun, grație unei rețele de ambasadori: practicanții de alergare Decathlon, antrenori sportivi și voi. Astfel, noi alegem materialele, creionăm prototipurile, testăm și validăm produsele în laborator și în practică.

Cum să alegeţi mărimea potrivită?

Pentru a vă asigura confort optim, alegeți o mărime mai mare comparativ cu ceea ce purtați în mod obișnuit.Trebuie să rămână 1 cm între degetele de la picioare și vârful încălțămintei, întrucât piciorul se umflă în timpul efortului.Mărimi intermediare disponibile: 42.5 / 43.5 / 44.5.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Talpă din
12.00% Termosplatic polietilenă (TPE), 56.00% EVA, 32.00% Cauciuc
Exterior din
18.00% Poliuretan termoplastic, 07.00% Poliuretan, 75.00% Poliester
Interior din
100.00% Poliester

Angajamentele noastre

Aprobat de La Kalenji se găsesc alergători de orice nivel. În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru voi. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a le comercializa, încălțămintea a fost testată pe mii de kilometri, în timpul a zeci de maratoane de 10 km.
Testare produs Toată încălțămintea este testată în practică direct de către alergători exteriori companiei Decathlon. Scopul este acela de a testa încălțămintea, de a o îmbunătăți și valida, pentru ca voi să vă bucurați de alergare.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri