DESCOPERĂ NOUL PROGRAM BUSINESS 2 BUSINESS
Referință : 8520485
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ADVANCED MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Hanorac Snowboard/ schi Negru Bărbați WED'ZE

WED'ZE
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 169,90LEI -%

de la

169,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
169,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 169,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru snowboard. Poate fi utilizat ca strat 2 pe vreme rece sau simplu, pe vreme caldă. Voi alegeți cum să îl purtați: sub jacheta strat 3, pe vreme friguroasă sau singur, pe vreme mai caldă.

Avantaje

Rezistenţă Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.
Impermeabilitate Membrană 15 000 mm.
Libertate de mișcare Croială largă, pentru a putea purta pe dedesubt și protecția dorsală.
Căldură Material călduros, polar la interior.
Respirabilitate Membrana facilitează evacuarea optimă a transpiraţiei(RET=16).
Buzunare 2 buzunare securizate.

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii

Manechinul din poză poartă mărimea L și măsoară 181 cm.
Măsurile sunt următoarele:
Circumferință piept: 96 cm
Circumferință talie: 83 cmLungime brațe: 61 cm

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratis. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi cele provocate de uzura normală sa cea survenită în urma utilizarii nepotrivite.

Rezistenţa jachetei

Garantăm produsele noastre 2 ani. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Evaluarea impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și de diverși indicatori. O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantalon, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în acest demers: Demersurile noastre pe http://developpement-durable.decathlon.com/.

Hanoracul asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), hanoracul este realizat din material impermeabil. Pentru a testa impermeabilitatea, produsul a fost introdus într-un mediu special ce reproduce condiţiile meteo întâlnite în timpul practicării de snowboard. La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

Alegerea corectă a îmbrăcămintei

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine. Principiul este simplu: a se suprapune 3 textile cu funcţii diferite. Bluza purtată pe sub jachetă trebuie să producă şi să menţină căldura. Ea vă oferă căldură, în timp ce jacheta vă protejează de intemperii. Materialele trebuie să fie respirante pentru a evacua transpiraţia.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos.A se utiliza o cantitate mică de detergent, Fără balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

Greutate

S: 0,42 kg
M: 0,42 kg
L: 0,42 kg
XL: 0,42 kg
XXL: 0,42 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Material intercalat
97.80% Poliester, 02.20% Elastan
Membrană
100.00% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla cu fermoarul închis. A nu se folosi balsam pentru rufe. A nu se usca la uscător. A se spăla alături de culori similare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita pe umeraș și a evita plierea, pentru a nu deteriora membrana. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.
Mențiuni legale Produs conceput pentru snowboard şi schi. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Aprobat de Pasionaţi de snowboard şi schi. Sunteți interesați să faceți parte din echipa de evaluatori? Contactați-ne pe wedze.com!
Testare produs Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri