DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8562586
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
KID ADVANCE ON PIST EQUIPEMENT

Geacă schi PULL'N FIT 500 Mov-Corai Copii WED'ZE

WED'ZE
Produs conceput pentru schi pe pârtie. Îl însoțește pe copil în progresarea pe pârtie și în creșterea în înălțime. Este precum modelul 500 pentru adulţi: are protecție para-zăpadă, căptuşeală călduroasă și este impermeabilă. Grație mânecilor reglabile, geaca poate fi purtată 2 ierni la rând.

Avantaje

Căldură Umplutură vatelină 150g/m². Căptușeală din polar. Material protecție zăpadă.
Impermeabilitate Foarte bună: Strat protector (5000 mm). Cusături principale etanşe. Glugă.
Reglabil Mâneci cu lungime reglabilă.Mâneci strânse prin benzi cu arici.
Respirabilitate Materialul permite evacuarea transpiraţiei.
Confort Interior călduros.
Buzunare 3 buzunare cu fermoar, dintre care 1 pentru buzunar skipass.
Personalizare Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

Informații tehnice

Vată pentru izolare termică

Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vată pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vată mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

Strat protector

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuază transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

Cusături principale etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea jachetei este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive, impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă: Este vorba, adesea, despre cusăturile de la umeri şi de la nivelul pieptului.

Concept Pull' n Fit la mâneci

Conceptul inovator PULL’N FIT permite ajustarea ușoară și precisă a lungimii mânecilor gecii de schi, pentru a se adapta perfect conformației copilului. În interiorul mânecilor, sistemul cu nasturi permite ajustarea lungimii mânecii la brațul copilului. Geacă ce poate fi purtată 2 ani!

Protecție para-zăpadă

Material de protecție zăpadă în talie. În cazul acestei jachete, aceasta se închide automat atunci când copilul închide jacheta. Nu permite pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.

Buzunar skipass

Skipass mereu la îndemănă! Buzunarul special pentru skipass, de pe mânecă, vă permite acces rapid la teleschi.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza produsul se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Este un element util, pentru a găsi rapid jacheta la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
100.00% Poliester
Material principal
100.00% Poliester
Căptuşeală
100.00% Poliamidă
Căptuşeala secundară
100.00% Poliester
Material intercalat
82.00% Poliester, 18.00% Elastan
Strat protector
100.00% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla înainte de o primă utilizare. A nu se curăţa chimic. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri