INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8545694
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MEN ADVANCE ON PIST SKIING EQUIPMENT

Geacă Schi pe pârtie 500 Verde Bărbați WED'ZE

WED'ZE
4.5/5
4.5/5

Culoare : Verde pin

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 25/07/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 Gratuit
Produs conceput pentru schi pe pârtie (practicare consecventă). Datorită umpluturii din puf, această geacă asigură un nivel bun de căldură. În afară de a fi foarte călduroasă, această geacă este prevăzută cu o membrană impermeabilă și cusături etanșe, ce asigură protecție împotriva intemperiilor.

Avantaje

Impermeabilitate Bună: membrană de 8000mm și cusături etanșe.
Căldură Umplutură hibrid, puf pe corp și vatelină reciclată pe brațe.
Respirabilitate Material respirant și bandă de ventilare, la spate.
Hidrofobie Material exterior hidrofob.
Reglabil Reglare manşete.
Buzunare 5 buzunare: 2 pentru mâini, 1 skipass, 1 interior, 1 pentru ochelarii de schi.
Confort Guler călduros și plăcut la atingere.
Utilizare ușoară Protecție para-zăpadă automată.

Informații tehnice

Căldură

Recunoscute pentru izolarea termică puternică, puful și penele asigură un raport optim greutate/căldură/compresie. Cu toate acestea, este important să știți că aportul de căldură provine din asocierea pufului/penelor și puterii de umflare a gecii. Acestea asigură căldură și vă izolează împotriva frigului.
Umplutură: 50% puf și 50% pene pe corp, vatelină reciclată 100g/m² la baza gecii și pe brațe, 60g/m² pe guler.

Care sunt celelalte elemente care asigură confort termic?

În afară de umplutura gecii, fermoarele impermeabile, protecția para-zăpadă, gulerul, gluga și manșetele reglabile asigură protecție împotriva frigului, pentru un plus de căldură.

Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa internă a materialului exterior. Hidrofobă, aceasta împiedică intrarea apei în material, dar asigură evacuarea optimă a transpiraţiei. Aceasta este esențială pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

Impermeabilitate

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție de presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Astfel, un material cu impermeabilitatea de 8000 mm rezistă la presiunea exercitată de 8000 mm de apă.

Care sunt elementele care asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), această geacă a fost realizată dintr-un material care blochează pătrunderea apei în interior și care limitează senzația de frig. Pentru validarea impermeabilităţii, geaca a fost plasată sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Etanşeitatea produsului a fost testată în practică, în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia gecii?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei gecii

Hidrofobia materialului poate fi reactivată. Pentru aceasta, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați produsul în manieră uniformă pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h.

Ce înseamnă o geacă respirantă ?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară rezistența evaporativă, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Geaca 500 are un indice RET de 11. Toate soluțiile tehnice (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interiorul materialului și optimizează respirabilitatea.

Croiala gecii 500

Această geacă are o croială REGULAR. Volumul interior permite purtarea acesteia împreună cu un prim sau al doilea strat tehnic.

Confort termic pe pârtie

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: - stratul 1, pentru evacuarea transpirației; - stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii;
- stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Cum să evitaţi pătrunderea de zăpadă în interior, în caz de cădere?

Protecția para-zăpadă (care este automată), precum și manșetele reglabile, împiedică pătrunderea de zăpadă în interior, în caz de cădere.

Spălarea gecii

* A se spăla automat, pe dos, la 30°, program material sintetic, cu puțin detergent și fără balsam.
* A se adăuga 2 mingi de tenis curate și, de preferință, albe, în mașina de spălat.
* O a doua sau o a treia spălare este necesară pentru a elimina în întregime restul de detergent de la spălarea anterioară.

Uscarea gecii

Se recomandă folosirea uscătorului.
* Program delicat.
* Optați pentru mai multe cicluri pentru uscare în profunzime. * Între 2 cicluri de spălare, produsul trebuie scuturat pentru a evita strângerea pufului. Dacă nu beneficiați de un uscător, procesul va dura mai mult timp (uscarea poate dura 1-2 săptămâni, într-un loc uscat, pe orizontală). Scuturați geaca pentru a evita formarea cocoloașelor de puf (de cel puțin 4/5 ori).

Proveniența penelor

Sistemul nostru de trasabilitate ne permite să garantăm proveniența penelor în acord cu angajamentele noastre în legătură cu materiale responsabile. Furnizorii noștri se angajează să utilizeze doar pene provenite de la rațe crescute pentru carnea lor, ale căror pene sunt smulse doar după sacrificare.

Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.
O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară.
Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeala principală
100% Poliester
Căptuşeala secundară
100% Poliamidă
Umplutură
100% Poliester
Membrană
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A se usca întins pe o suprafaţă plană. A se stoarce ușor. A se spăla la programul de haine delicate. Va recomandăm sa apelaţi la un serviciu de curățare pentru a întreţine produsul mai usor.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi, acestea sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde sportului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri