INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8527326
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
JACHETE&PANTALONI DRUMEȚII ZĂPADĂ BĂIEȚI

Geacă parka impermeabilă iarnă/drumeție zăpadă SH500 U-WARM Roșu Copii 7-15 ani QUECHUA

QUECHUA
4.8/5
4.8/5

Culoare : Roşu aprins / Gri carbon / Portocaliu pal fluorescent

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Concepută pentru a proteja de temperaturi scăzute și vânt, în timpul drumețiilor pe zăpadă. Geacă parka, ermetică și călduroasă. călduroasă, ermetică, croială parka. Confortabilă până la -20°C.

Avantaje

Căldură Strat dublu de vatelină (200 + 200g/m²) pe corp.
Impermeabilitate Cusături principale 100% etanşeizate. Strat impermeabil (8000 Schmerber).
Limitează pătrunderea zăpezii în înterior Glugă cu blăniță detașabilă, manșete, protecție dublă în spatele fermoarului.
Utilizare ușoară Fermoare și capse, pentru prinderea mănușilor.
Personalizare Etichetă la guler, unde puteți scrie numele copilului.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Cum mă asigur că jacheta este suficient de călduroasă?

Geaca dezvoltată pentru a vă proteja în condiții de frig extrem: ger, zăpadă, viscol. Căldura este asigurată de umplutura groasă, din vată (un material sintetic). Protecție în spatele fermoarului, pentru a proteja împotriva pătrunderii frigului. Conform testului nostru efectuat în laborator, la -20°C, această geacă asigură confort termic pentru 78% dintre utilizatori.

Cum protejează de condițiile exterioare?

Materialul exterior este impermeabil, pentru a nu permite apei și vântului să pătrundă. Produs conceput cu un strat exterior impermeabil care protejează de pătrunderea apei și a vântului (2000 Schmerbers la nivelul glugii și al umerilor, 8000 Schmerbers la nivelul pieptului și pe mâneci). Protejați-vă extremitățile. Glugă cu blăniță sintetică detașabilă, manșete și guler înalt, pentru a împiedica pătrunderea frigului.

Cum pot fi sigur că geaca este 100% impermeabilă?

Geacă cu material exterior impermeabil, cu strat protector. Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 2000 mm rezistă la o presiune exercitată de 2000 mm de apă (ceea ce înseamnă aproximativ 2 ore de ploaie).

Apa se poate infiltra prin cusături. Cusăturile sunt etanșe?

Geaca este 100% impermeabilă datorită cusăturilor etanșe. Cusăturile sunt etanșeizate datorită benzilor adezive impermeabile aplicate pe spatele cusăturilor, evitând pătrunderea apei. Impermeabilitatea gecii a fost validată în cadrul testului sub duș, ce reproduc condițiile unei ploi de 2 ore. Produsul a fost testat de utilizatori reali, adică de copii ce practicau drumeția, pentru a ne asigura că îndeplinește toate așteptările.

Jachetă practică și ingenioasă

Detalii practice și ingenioase: 2 buzunare exterioare cu clapă, 1 buzunar interior închis, 2 buzunare interioare cu plasă. Fermoarul principal este ușor de închis/ deschis: copii se pot îmbrăca singuri, chiar și cu mănuși.

Geacă confortabilă, ideală pentru temperaturi foarte scăzute

Volum interior confortabil, pentru a putea purta pe dedesubt un polar călduros sau o jachetă ușoară din puf. Croială parka, adaptată atât pentru drumeție, cât și pentru viața de zi cu zi.

Recomandări de spălare

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. A nu se spăla blana sintetică de pe glugă. Aceasta este detașabilă și poate fi îndepărtată înainte de spălare.Dacă este cu adevarat necesar, a se spăla la mână și a se usca în aer liber.

CE ÎMBRĂCĂMINTE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale cizmelor?

Produse de întreţinere : detergent, spray sau lichid reimpermeabilizant. Tratamentul hidrofob optimizează performanţa produsului şi îi prelungeşte durata de viaţă.

Recomandări de întreținere

Înainte de spălare, închideți fermoarele. A se spăla la maşină, la 30°C. Nu folosiți clor. Se poate usca automat, la temperatură moderată. Nu necesită călcare. A nu se curăţa chimic. A se depozita într-un loc curat şi uscat. Asiguraţi-vă că produsul este complet uscat înainte de depozitare. produsele chimice, cum ar fi clorul, care ar putea avea efect negativ asupra izolării termice a materialelor.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale sacului de dormit, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare. Această garanție specială de 2 ani este acordată pe baza bonului sau a cardului de fidelitate.

Cum sunt sigur de rezistența în timp a jachetei mele?

Produsele noastre au o garanție de 2 ani, ce se aplică în cazul unei utilizări a produsului conformă cu practica pentru care a fost conceput. Mai multe detalii despre garanție regăsiți pe decathlon.ro. Ne asigurăm că alegem materialele potrivite pentru a le garanta rezistența.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers. Toate demersurile noastre sunt disponibile pe https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Greutate

123-130cm 7-8A: 1,026 kg
131-140cm 8-9A: 1,066 kg
141-150cm10-11A: 1,172 kg
151-160cm12-13A: 1,258 kg
161-172cm14-15A: 1,314 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Material intercalat
100% Poliamidă
Umplutură
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Buzunar
100% Poliester
Manșetă
80% Poliamidă, 20% Elastan
Blană sintetică
10% Poliester, 90% Acril
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se îndepărta blănița înainte de spălare. A se spăla cu fermoarul închis.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 40° - program normal
A se spăla automat la max. 40° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se spăla cu fermoarul închis. Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de a-l depozita.

Angajamentele noastre

Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri