DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8585803
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CHILDREN'S FREERIDE SKIIG CLOTHING

Geacă 3 în1 schi freeride 900 Verde Copii WED'ZE

WED'ZE

Culoare : VERDE / ALBASTRU

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
până la 449,99LEI -%

de la

449,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
449,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 449,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru schi freeride, pe orice tip de vreme. Căutați o jachetă pentru schi Freeride, practicare la nivel intensiv? Impermeabilă, rezistentă şi prevăzută cu o jachetă interioară detaşabilă, aceasta răspunde exigențelor dumneavoastră.

Avantaje

Impermeabilitate Membrană de 10000 mm şi cusături etanşe.
Respirabilitate Material respirant cu RET12 și orificii pentru evacuarea transpirației.
Libertate de mișcare Croială cu mâneci preformate, pentru libertate de mişcare.
Căldură Modulabilă. C3 Vatelină 60g/m². C2 Vatelină 100g/m².
Durabilitate Material rezistent pentru freeride intensiv.
Reglabil Strângere în partea inferioarăMâneci strânse prin benzi velcroGlugă reglabilă 3D
Reperare Sistem Recco pentru a facilita căutările în caz de avalanşă.

Informații tehnice

Glugă 3D și protejarea feței

Wed'ze a integrat acestei jachete o glugă 3D, prevăzută cu un sistem automat de strângere. Wed'ze a integrat acestei jachete o glugă cu dublă strângere, ce se adaptează mişcărilor capului şi nu incomodează, pentru o mai bună protecţie pe vreme rea. Compatibilă cu purtarea unei căști. Gluga preformată, cu guler înalt, pentru protejarea feţei în caz de frig intens sau vânt puternic. Materialul din spatele fermoarului este micro-perforat, pentru a facilita respiraţia şi a proteja faţa.

Etanșeitate

La nivelul manșetelor:mâneci late și reglabile, compatibile cu purtarea unor mănuși pe dedesubt. Mâneci din elastan, pentru etanșeitate la nivelul mănușilor/jachetei.
La nivelul taliei:protecție zăpadă, care se închide cu ajutorul unor capse. Aceasta împiedică pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.Asociată cu salopeta BIB PROTECT, aceasta asigură protecție optimă.

Jachetă interioară detașabilă

Vatelină reciclată 70g/m² pe spate și abdomen, pentru izolare bună. Croială ergonomică. Materialul intercalat asigură căldură și libertate de mișcare.Benzi laterale, respirante, care asigură o ventilare bună. Gulerul și gluga din vată asigură confort la nivelul gâtului.Alt avantaj: 2 buzunare laterale!

Tratament hidrofob

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Jachetele FREERIDE sunt hidrofobe, pentru a rezista la intemperii. Aceasta este o soluție tehnică suplimentară, pentru a rămâne cu pielea uscată, cât mai mult timp posibil! Tratamentul trebuie reînnoit în mod consecvent, cu ajutorul produselor speciale pentru întreţinere.

Impermeabilitate

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 10000 mm rezistă la presiunea exercitată de 10000 mm de apă.

Respirabilitate

Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Jacheta de schi permite evacuarea transpirației și menține pielea uscată. Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material puţin sau deloc respirant.

Cum se obţine un produs impermeabil?

Pe lângă respirabilitate, folosim şi soluţii tehnice (fermoare, orificii de aerisire, mesh...) ce îmbunătăţesc ventilarea globală a jachetelor sau pantalonilor pentru schi freeride.Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii pe interior şi evacuează transpiraţia.

Care este diferența dintre membrană și înveliș?

Jacheta FREERIDE este prevăzută cu o membrană exterioară. Membrana exterioară este un film plastic foarte fin (poliuretan), ceea ce conferă impermabilitate şi respirabilitate. Aceasta are avantajul de a fi ușoară, rezistentă în timp și respirantă, în timp ce membrana interioară este un strat aplicat în interiorul materialului. Aceasta asigură impermeabilitatea și respirabilitatea materialului. Este adesea mai convenabilă decât o membrană exterioară şi necesită o dublură, pentru a o proteja.

Ce este sistemul RECCO?

Cu ajutorul tehnologiei RECCO®, puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată sub zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp. 100% din jachetele şi pantalonii Freeride et All Mountain sunt prevăzuți cu sistem RECCO.

Nota comparativă a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcţie de ciclul de viaţă al produsului şi diferiţi indicatori. O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decizia de a folosi acest afișaj de mediu aparține companiei Decathlon.
Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

Tutorial spălare jachetă

După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului.Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM
După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Căptuşeala principală
100% Poliester
Umplutură
100% Poliester
Material exterior
92% Poliamidă, 8% Elastan
Căptuşeala secundară
87% Poliester, 13% Elastan
Material principal
100% Poliamidă
Buzunar
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Manșetă
82% Poliester, 18% Elastan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe. A se spăla la programul de haine delicate.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Asiguraţi-vă că produsul impermeabil este perfect uscat înainte de depozitare.

Angajamentele noastre

Testare produs Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Tot timpul anului, echipa noastră concepe mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri