DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8502968
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SCD GEAR & ACCESSORIES

Furtun Flexibil Octopus SCD Scufundări Hyperflex Galben Fluo SUBEA

SUBEA
5/5
5/5
Decathlon
până la 119,99LEI -%

de la

119,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
119,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 119,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru înlocuirea furtunului flexibil. Ideal pentru scufundări cu butelie. Flexibil și rezistent ! Se poate adapta pentru orice tip de etaje priamre și secundare de detentoare !

Avantaje

Polivalență Lungime 100 cm.
Rezistenţă Înveliș exterior din nailon, pentru mai multă rezistență și flexibilitate.
Protecție împotriva loviturilor 2 protecții flexibile, pentru protecție.

Informații tehnice

Caracteristici tehnice

Lungime 100 cm.Conexiune etaj 1: 3/8 UNF. Strângere cheie plată 9/16 inci (între 13 -14 pe sistem european). Conexiune etaj 2: 9/16 UNF. Strângere cheie plată 11/16 inci (între 17-18 pe sistem european).

Compoziție tub

Tubul flexibil este din poliuretan termoplastic (TPU), bază polieter anti-bacterian. din nailon, pentru mai multă rezistență și flexibilitate. Mai rezistent la răsucire decât un furtun clasic din cauciuc. Asigură confort!

Care este scopul acestui furtun?

Furtunul pentru presiune medie are rolul de a transporta aerul buteliei (care este comprimat la înaltă presiune) de la primul etaj până la al doilea etaj al detentorului. Aerul are o presiune între 8 și 10 bari.

Recomandări pentru asamblare

Nu strângeți prea tare la nivelul primului etaj. Strângând prea mult, riscați deteriorarea materialului. Garnitura asigură etanșeitate.
Etanș la conexiunea cu al doilea etaj. Utilizați lichidul special pentru gresarea garniturilor și îmbunătățirea duratei de viață.

Uzură și înlocuire

Presiunea suportată de detentor, dar și crăpăturile fragilizează tubul. Uzura este, în general, greu de observat cu ochiul liber, însă poate afecta performanțele detentorului. În cel mai rău caz, tubul se rupe.
De aceea, este nevoie de verificarea constantă și de înlocuirea acestuia în caz de deteriorare.
Tubul trebuie schimbat cel puțin 1 dată la 5 ani.

Revizia detentoarelor

Subea recomandă efectuarea unei revizii a detentorului 1 dată la 2 ani și o verificare vizuală 1 dată pe an. Aceste două revizii trebuie efectuate într-un atelier certificat SUBEA.
Se recomandă efectuarea unei revizii după un sezon intens (mai mult de 100 de scufundări) sau după o lungă perioadă de inactivitate.
La revizie, furtunul poate fi chiar înlocuit în caz de nevoie.

Întreținere detentoare

Nu utilizați solvanți sau produse pe bază de hidrocarburi pentru curățarea sau gresarea detentorului. Nu utilizați niciodată aerosoli, gaze propulsoare, care ar putea să afecteze materialele plastice. Utilizați lichidul special pentru gresarea garniturilor și îmbunătățirea duratei de viață.

Greutate

0,143 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Capac de protecție
100.00% Poliuretan termoplastic
Nit
100.00% Alamă
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de stocare A se ţine departe de sursele de ozon. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.
Restricții de utilizare: Pentru scufundări este necesar un certificat de scafandru.

Angajamentele noastre

Aprobat de Toate detentoarele au fost supuse testelor de utilizare (analiza Sintetică, Dinamică şi Biomecanică) realizate de către DAN Europe, în calitate de specialist şi consultant independent. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) este o organizaţie medicală şi de cercetare internaţională fără scop lucrativ dedicată securităţii şi sănătăţii scafandrilor.
Testare produs Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundări 5 stele PADI) cu sediul la Water Sports Center by Decathlon în Hendaye - Franța. Foloseşte produse SUBEA pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Subea: de la concepere la testele de uzură.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri