INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8404879
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Frâie

Frâu Dublu Echitație 580 Strass Negru Ponei FOUGANZA

FOUGANZA
5/5
5/5
Decathlon
Echipa noastră de pasionați a conceput acest frâu dublu, tehnic și cu design modern, pentru echitație. Având un aspect îngrijit, frâul dublu 580 oferă avantajul de a îmbunătăți confortul poneiului la nivelul gâtului, al frunții și al feței.

Avantaje

Durabilitate Piele de bivol și vacă pentru rezistență pe termen lung.
Confort Mai mult confort pentru ponei datorită tetierei ergonomice și pielii flexibile.
Utilizare ușoară Catarame cu rolă: facilitează reglarea. Ataşare rapidă.
Întreținere Piele de bivol, ce poate fi curățată cu puțin săpun.
Adaptare la conformație Cefar ergonomic, fruntar în „V” și elemente de protecție pentru o bună reglare.

Informații tehnice

Confort

Indiferent de tipul de practică, este important ca poneiul să se simtă bine. Este, de asemenea, una dintre condițiile sine qua non pentru echipa noastră de pasionați. Frâul dublu 580 asigură confort: datorită cefarului ergonomic, a elementelor de protecție și a materialului matlasat din piele de bovine de la nivelul cefarului și a botarului, frâul reduce presiunea exercitată asupra gâtului și feței poneiului.

Utilizare

Conceput pentru a răspunde așteptărilor practicanților de echitație, frâul dublu 580 oferă câteva trucuri pentru o utilizare ușoară. Datorită cataramelor cu rolă, se reglează rapid. Carabiniera prin care se închide gâtarul este ușor de utilizat, iar fălcelele sunt de dimensiuni diferite pentru o a fi ușor de montat. Echipamentul se ajustează rapid.

Ergonomie

Frâul dublu a fost conceput pentru a se adapta ușor și natural la morfologia oricărui cal, indiferent de model sau talie. Cefarul exercită mai puțină presiune la nivelul gâtului. Cataramele în „D” permit botarului să se regleze în funcție de capul poneiului. Iar pentru că toți caii sunt diferiți, fruntarul în „V” asigură libertate de mișcare capului, indiferent de morfologia sa.

Design

Frâul 580 se declină în următoarele variante: răspunde perfect nevoii utilizatorilor, indiferent de disciplina practicată. Efectuați sărituri? Alegeți modelul din material surpiqué sau glossy. Pentru dresaj, alegeți varianta cu strasuri, cu botar lat. Liniile, designul și materialele folosite pentru frâul 580 este adaptat atât pentru antrenamente, cât și pentru competiții! Confort și stil!

Întreţinere

Alcătuit din piele de bivol de calitate premium, foarte rezistentă, frâul se poate curăța foarte rapid. Pentru întreținere, curățați consecvent cu puțin săpun cu glicerină și folosiți ulei pentru piele.

Cum se reglează frâul dublu:

Zăbala trebuie să atingă comisura buzelor poneiului, fără însă a le răni. Cele 2 elemente laterale ale frâielor trebuie să fie reglate simetric, curelușa de pe gât nu trebuie să apese în niciun fel pe gât: un mod eficient de a verifica este pur și simplu introducând mâna între această parte a capului poneiului și frâu. Dacă încă aveți întrebări, puteți cere sfatul unui expert din magazinele noastre!

Reglarea botarului

În funcție de temperamentul poneiului, de sensibilitatea și de cât de fix este frâul, botarul trebuie reglat diferit. Această parte a frâului trebuie să fie, în orice caz, reglată în funcție de conformația calului și să îi permită să aibă o postură relaxată. Dacă încă aveți întrebări, puteți cere sfatul unui expert din magazinele noastre! Nose-bandul nu este întotdeauna necesar. Cel de la acest frâu se poate îndepărta ușor.

Ghid mărimi

Frâu dublu 580 este disponibil în 3 dimensiuni:*
PS (ponei: - de 140), CS (cai de dimensiune mică: 140 - 160) și FS (cai: +160).

*Informațiile au caracter informativ în funcție de înălțimea greabănului (cm) calului și poate varia în funcție de rasa și morfologia fiecărui cal.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Piele de bovine
Căptuşeală
100% Piele de vacă
Catarame
100% Oţel inoxidabil
Recomandări de spălare
A nu se spăla
A nu se spăla
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferință, într-un loc uscat, răcoros.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri