Livrare gratuită la comenzile standard* de peste 200 lei
Referință : 8527698
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE DANS CLASIC

Demi-Poante Talpă Divizată Pânză Stretch mărimile 41-42 Roz DOMYOS

DOMYOS
4/5

Culoare : Bej roziu

Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 69,99LEI -%

de la

69,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
Produs conceput pentru balet (nivel mediu și avansat), pentru a oferi mai multă flexibilitate. Sunt gata de utilizare: fără elastice și șnururi de strângere! Talpa divizată permite întinderea la maximum a piciorului, pentru a sublinia armonios linia gleznei.

Avantaje

Extensibilitate Pânză stretch, ce se adaptează la forma piciorului.
Utilizare ușoară Încălțare/descălțare ușoară.
Flexibilitate Flexibilitatea tălpii divizate pune în valoare gleznele.

Informații tehnice

Există variante diferite pentru utilizatori, în funcție de vârstă și sex?

În rest, utilizatorii își pot alege demi-poantele în funcție de nivelul de practicare.
În general, începătorii poartă demi-poante cu talpă întreagă, apoi trec la demi-poante cu talpă divizată și ajung, într-un final, la poante.Criteriul de diferențiere este culoarea. Variantele de culoare propuse de noi: negru, bej, alb.

Demi-poante cu talpă întreagă sau cu talpă divizată?

Talpa întreagă este ideală pentru începători de toate vârstele, ce practică dans clasic. Susținere bună a piciorului. La început, profesorii de dans recomandă demi-poantele cu talpă divizată.
Talpa divizată asigură mai multă flexibilitate la nivelul boltei plantare. Adesea recomandată pentru elevi de nivel intermediar sau avansat, ce stăpânesc deja tehnicile. Cereți recomandarea profesorului de dans.

Demi-poante din pânză sau din piele?

Și alegerea materialului (piele vs. pânză) trebuie făcută tot la recomandarea profesorului de dans. Confortul rămâne, însă, un aspect deloc de neglijat. Demi-poantele din pânză stretch sunt mai flexibile, se pot spăla la mașină, la 30 de grade.Demi-poantele din piele sunt mai rezistente în timp.

Alegerea corectă a mărimii

Atunci când vă alegeți poantele, atenție ca degetele de la picioare să nu fie strânse, ci doar bine susținute. Este nevoie ca poantele să vă permită să întindeți degetul în interior. În același timp, trebuie să vă ofere o senzație de susținere. Pentru demi-poantele din pânză, alegeți mărimea obișnuită, aceeași ca pentru încălțămintea de oraș. Pentru demi-poantele din pânză, vă recomandăm să alegeți o mărime mai mică, mai ales dacă aveți picioarele subțiri.Demi-poantele din piele se lasă în timp

Cum se probează demi-poantele?

Da! Probați-le stând în picioare, ridicați-vă pe demi-poante, reveniți pe sol. Repetați mișcarea de mai multe ori. Flexați.Astfel, veți simți dacă degetele de la picioare vă sunt prea strânse.Atenție, demi-poantele nu trebuie să fie prea strânse.

Avantaj

Echipa noastră a conceput o geantă de transport pentru accesoriile și încălțămintea de balet (geanta se vinde separat).Aceasta este prevăzută cu un compartiment pentru accesorii (accesori coc, plasture etc.) și cu un compartiment cu fermoar deasupra, pentru a depozita separat încălțămintea.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
23.00% Poliamidă, 06.00% Elastan, 71.00% Bumbac
Interior din
40.00% Poliamidă 6, 50.00% Piele de porc, 10.00% Elastan
Talpă din
100.00% Piele bovine

Angajamentele noastre

Aprobat de Inginerul nostru care se ocupă cu testarea produselor a oferit produsul spre testare practicanților amatori și profesioniști. Aceștia l-au folosit în timpul cursurilor și ne-au oferit părerea lor despre produs, la finalul perioadei de test. Astfel, am putut îmbunătăți produsul. Caroline, șef de produs, realizează sesiuni de test pentru toate mărimile, pentru a garanta că mărimile se adaptează conformației corpului.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri