INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8601534
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE DANS CLASIC

Demi-poante balet piele talpă întreagă mărimile 25-40 roz STAREVER

STAREVER
4.5/5
4.5/5
Mărime conform așteptărilor (61%)
61% din utilizatori spun că
Conform așteptărilor
Clienții noștri Evaluează dimensiunile
Mic 7
Ușor mic 22
Conform așteptărilor 56
Un pic mare 7
Mare 0
Clienții noștri Evaluează lățimea
Strâmt 2
Ușor strâmt 8
Conform așteptărilor 79
Ușor lat 2
Lat 0
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 24/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 24/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 24/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru balet. Demi-poante cu talpă întreagă din piele. Aveți nevoie de demi-poante rezistente pentru balet? Demi-poantele cu talpă întreagă, din piele, asigură stabilitate. Avantaj: elastice deja cusute.

Avantaje

Flexibilitate Pielea flexibilă oferă libertate de mișcare.
Utilizare ușoară Elasticul este deja cusut.
Polivalență Șnurul de strângere permite adaptarea încălțămintei la morfologia piciorului.

Informații tehnice

De ce demi-poante cu talpă întreagă?

Demi-poantele sunt adaptate celor care se inițiază în balet. Talpa întreagă oferă o bună susținere, pentru a permite gleznei să nu alunece. Inițierea în balet se poate face astfel cu încredere. Recomandarea profesorului de dans în ceea ce privește alegerea încălțămintei este importantă.

De ce încălțăminte de dans din piele?

Și alegerea materialului (piele vs. pânză) trebuie făcută tot la recomandarea profesorului de dans. Ține, de asemenea, de confort și de preferință. Rezistență, pielea oferă durată de viață produsului. Pentru a le întreține, se pot curăța cu o cârpă umedă.
Talpa din piele garantează durabilitate.

Pentru ce este cordonul de strângere?

Pentru a regla lățimea încălțămintei la fiecare morfologie a piciorului, aceasta este prevăzută cu un cordon de strângere. Atunci când strângeți șnurul, trageți de fiecare capăt al cordonului în acelați timp, pentru a nu-l pierde încălțămintea. Odată reglată pe picior, cordonul trebuie înnodat și apoi tăiat, pentru a-i ascunde extremitatea în interiorul încălțămintei. Extremitățile trebuie inserate în interior de fiecare dată când purtați demi-poantele!

Alege corect mărimea

În timpul probării, degetele trebuie să fie susținute, fără să fie foarte strânse. Acestea trebuie să fie întinse și nu încordate. La demi-poantele din piele, vă recomandăm să luați o mărime mai mare dacă aveți picioarele subțiri. Acestea au tendința de a se lărgi și de a se adapta la forma piciorului. Pentru a verifica mărimea, este suficient să montați demi-poantele.

Avantajul:

La raionul de balet, găsiți disponibilă si o husă specială pentru accesoriile dumneavoastră. Este prevăzută cu 2 compartimente. Aceasta este prevăzută cu un compartiment pentru accesorii (accesori coc, plasture etc.) și un al doilea compartiment pentru a depozita demi-poantele separat.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
100% Piele de bovine
Talpă din
100% Piele de bovine
Interior din
100% Bumbac
Bandă elastică
55% Poliamidă, 45% Elastan

Angajamentele noastre

Aprobat de Pentru a vă propune un produs adaptat nevoilor și preferințelor dvs., inginerii și șefii de produs au conceput și testat acest model împreună cu profesori și practicanți de nivel începător, în școlile noastre partenere. Dansatorii au purtat încălțămintea în timpul cursului de balet.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri