Livrare Collect Point: 9.90 lei sau gratuit pentru comenzi Collect Point de minim 200 lei
Referință : 8307831
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Alimentaţie câine

Crochete Senior Light Control 12kg SOLOGNAC

SOLOGNAC
4.6/5
Decathlon
până la 109,90LEI -%

de la

109,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice 9,16LEI / Kg De

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
109,90LEI %
Înainte de 0,00LEIAcum 109,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice 9,16LEI / Kg De

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
Rezervare in magazin
Produs conceput pentru hrănirea câinilor de toate rasele, cu vârstă mai mare de 7 ani sau supraponderali. Crochetele Senior Light Control sunt special elaborate pentru a întreţine forma şi vitalitatea câinelui.

AVANTAJE

Aport energetic Asigură menţinerea unei greutăţii optime, proteine (24%), materii grase (10%).
Digestie Bogate în carne de pui!
Aport vitamine şi minerale Previn deficitele de vitamine. Bogate în vitaminele A, D, E.
Compatibilitate Formă de crochete şi reţetă adaptată pentru toate rasele de câini.

INFORMAȚII TEHNICE

Reţetă completă şi adaptată

Aliment complet pentru câinii adulţi (toate rasele). Reţeta a fost concepută pentru întreţinerea formei şi a vitalităţii câinelui. Formula asigură menţinerea unei greutăţi optime şi compensează anumite carenţe nutriţionale datorate vârstei. Produsul este destinat şi câinilor cu exces de greutate.

Fabricare de calitate

Fabricate în Europa, într-o uzină ISO 9001, cu ingrediente atent selectate şi controlate.
Realizăm peste 100 de analize fiziochimice şi bacteriologice în laboratoare naţionale şi internaţionale, independente şi acreditate.
Fiecare lot de producţie are un număr unic de înregistrare şi sunt păstrate probe din fiecare lot.

Utilizare

Porţiile zilnice recomandate sunt înscrise în tabelul de pe pachet.Se pot adapta în funcţie de vârstă, de activitate fizică sau de anotimp.A se administra porţia zilnică fără altă preparare, de preferat în 2 mese la ore fixe. Se recomandă adăugarea unei porţii de apă rece. Dacă utilizaţi Outdog 100 pentru prima dată, amestecaţi-l cu vechiul aliment pentru a asigura o tranziţie progresivă timp de o săptămână.

Material

Proteine deshidratate de pui (18 %), proteine animale deshidratate (18 % din care 12,6% de pui ), porumb, grâu, grăsime de pui (conservat cu tocoferol ), orez, gluten din porumb, mere deshidratate , drojdie, proteine de pui hidrolizate, ulei de somon, extracte din plante (rozmarin, cuişoare 150 mg/kg), manan-oligohazaride (150 mg/kg), fructo-oligozaharide (100 mg/kg), extract de yucca Schidigera (80 mg/kg).

Compoziţie

Proteine brute: 24,0 %, materii grase brute: 10,0 %, cenuşă brută: 7%, celuloză brută: 2,1%, calciu: 1,8%, fosfor: 1,1 %. Oligo-elemente: Oligo-elemente: Fier (sulfat de fier (II) (monohidrat)) (E1) 72 mg, Zinc (sulfat de zinc (II) (monohidrat)) (E6) 83 mg, Mangan (oxid de mangan (II)) (E5) 35 mg, Cupru (sulfat de cupru (II) Sulfat (pentahidrat)) (E4) 15 mg, Iod (iodat de calciu ) (E2) 0,65 mg, Seleniu (selenit de sodium) (E8) 0,2 mg.

Alte componente

Aminoacizi: DL-metionă 125 mg, L-lizină 25 g.
Aditivi pe kg: Aditivi nutriţionali: vitamine: Vitamina A (E672): 18000 UI, Vitamina D3 (E671): 1800 UI, Vitamina E (alfa– tocoferoli): 500 mg.Aditivi tehnologici: antioxidanţi şi conservanţi autorizaţi CE.Energie: 3600 kcal/kg.

Vezi mai mult Vezi mai putin

DETALII

Recomandări de stocare A se închide bine punga după utilizare. A se păstra într-un loc curat, la adăpost de căldură şi de umiditate. A se utiliza, de preferinţă, înainte de data indicată pe ambalaj.

ANGAJAMENTELE NOASTRE

Testare produs Am realizat numeroase teste de utilizare la diferite rase de câini, în condiții diferite, pentru a valida capacitatea de digestie şi eficienţa produselor noastre. Am evaluat apetenţa produselor în cadrul unui laborator specializat.

OPINIILE DVS.

OPINIA COLABORATORILOR NOȘTRI

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI