INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8307830
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Alimentaţie câine

Crochete Câine Junior Growth 12Kg SOLOGNAC

SOLOGNAC
4.4/5
4.4/5
Decathlon
Produs conceput pentru a hrăni câinii de toate rasele, cu vârste cuprinse între 2-12 luni, precum și femelele gestante. Produs conceput pentru dezvoltarea câinilor tineri (de la 3 luni până la vârsta adultă).

Alti vizitatori au cumparat si...

Avantaje

Aport energetic Nivel mare de energie pentru câinii în creștere.
Concentraţie de proteine Ajută la construcţia masei musculare, 28% proteină.
Aport vitamine şi minerale Ajută la construcţia scheletului. Aport optim de calciu/fosfor.
Digestie Digerabile şi savuroase. Bogate în carne pui.
Compatibilitate Formă de crochete şi reţetă adaptată pentru toate rasele de câini.

Informații tehnice

Reţetă completă şi adaptată

Aliment complet pentru câinii tineri (toate rasele) de la vârsta de 3 luni până la vârsta adultă (verificaţi tabelul pentru porţii). Reţeta Junior Growth a fost concepută pentru a acoperi nevoile nutriţionale esenţiale ale căţeilor.

Fabricare de calitate

Fabricate în Europa, într-o uzină ISO 9001, cu ingrediente atent selectate şi controlate.
Realizăm peste 100 de analize fiziochimice şi bacteriologice în laboratoare naţionale şi internaţionale, independente şi acreditate.
Fiecare lot de producţie are un număr unic de înregistrare şi sunt păstrate probe din fiecare lot.

Utilizare

Porţiile zilnice recomandate sunt înscrise în tabelul de pe pachet.Se pot adapta în funcţie de vârstă, de activitate fizică sau de anotimp.A se administra porţia zilnică fără altă preparare, 1 sau 2 mese la ore fixe.Se recomandă adăugarea unei porţii de apă rece. Dacă utilizaţi Outdog 100 pentru prima dată, amestecaţi-l cu vechiul aliment pentru a asigura o tranziţie progresivă timp de o săptămână.

Material

Proteine deshidratate de pui (22 %), proteine animale deshidratate (18 % din care 12,6% de pui ), porumb, grâu, grăsime de pui (conservat cu tocoferol ), orez, gluten din porumb, mere deshidratate, drojdie, proteine de pui hidrolizate, ulei de somon, extracte din plante (rozmarin, cuişoare 150 mg/kg), manan-oligohazaride (150 mg/kg), fructo-oligozaharide (100 mg/kg), extract de yucca Schidigera (80 mg/kg).

Compoziţie

Proteine brute: 28,0 %, materiale grase brute: 18,0 %, cenuşă rută: 6,5 %, celuloză brută: 2 %,Calciu :1,6%, Fosfor: 1,1 %. Oligo-elemente : Fier (sulfat de fier (II) (monohidrat)) (E1) 72 mg, Zinc (sulfat de zinc (II) (monohidrat)) (E6) 83 mg, Mangan (oxid de mangan (II)) (E5) 35 mg, Cupru (sulfat de cupru (II) Sulfat (pentahidrat)) (E4) 15 mg, Iod (iodat de calciu ) (E2) 0,65 mg, Seleniu (selenit de sodium) (E8) 0,2 mg. Aminoacizi : Metionină 125mg, L-lizină 25mg.

Aditivi pe kg: Aditivi alimentari.

Vitamine: Vitamina A (E672): 18000 UI, Vitamina D3 (E671): 1800 UI, Vitamina E (alfa– tocoferoli): 500 mg.Aditivi tehnologici: antioxidanţi şi conservanţi autorizaţi CE. Energie: 4100 kcal/kg.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se închide bine punga după utilizare. A se păstra într-un loc curat, la adăpost de căldură şi de umiditate. A se utiliza, de preferinţă, înainte de data indicată pe ambalaj.
Mențiuni legale Credit photo stb360

Angajamentele noastre

Testare produs Am realizat numeroase teste de utilizare la diferite rase de câini, în condiții diferite, pentru a valida capacitatea de digestie şi eficienţa produselor noastre.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri