INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8403486
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
COSTUME ÎNOT SURF ÎNCEPĂTORI FEMEI

Costum de baie Întreg Cori ColorB Damă OLAIAN

OLAIAN
4.3/5
4.3/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru surf (nivel începător). Decupaj decolteu și spate drept. Bustieră integrată, pentru susținere. Se îmbracă ușor.

Avantaje

Nu se deplasează în apă Design studiat, pentru a-și păstra forma în orice tip de valuri mici.

Informații tehnice

Surf la nivel începător

Pentru practicare ocazională de surf, în valuri mici. Pentru începători. Utilizare în valuri mici. Echipa noastră a conceput o gamă mare de costume adaptate practicii ocazionale şi conformației dumneavoastră.

Conformație

Decolteu drept. Look sportiv şi modern.
Bustieră integrată ce asigură susţinere și este ideală pentru busturile mici. Decupajul decolteului oferă volum bustului. Decupajele verticale evidenţiază silueta.Decupaj mediu şi bretele late pentru confort. Spate cu bretele în U permite îmbrăcarea uşoară.

Test de susținere în valuri

Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin, în laboratoarele noastre de la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor în timpul practicării de surf. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie direct în mare.

Mărimea materialului uscat şi mărimea materialului umed

Pentru a asigura susținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.

O notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatoriO notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon este un actor voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.Pentru mai multe informații:http://sustainability.decathlon.com/

OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, concepem într-o zi un costum de baie, apoi mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
80% Poliamidă, 20% Elastan
Căptuşeală
100% Poliester
Material intercalat
82% Poliester, 18% Elastan
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Restricții de utilizare: Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsul a fost testat în practică, la Hendaye şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri