DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8501684
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CORTURI TREKKING

Cort cu structură autoportantă trekking 3 sezoane TREK 900 2 persoane Gri FORCLAZ

FORCLAZ
4.5/5
4.5/5
Decathlon
până la 999,99LEI -%

de la

999,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
999,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 999,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru trekking. Produs ușor, compact și confortabil. Structură dom (Y dublu), pentru spațiu optim în interior. 4 buzunare, 2 uși și 2 abside cu protecție pentru 2 rucsacuri de 50-70L.Cameră și supratentă separate.

Avantaje

Transportare ușoară Greutate totală 1,95 kg
Husă compactă, compresibilă 5,3 L
Dimensiuni 39x12x12 cm
Capacitate de locuire Lungime 60 cm/ pers.
Înălțimea camerei 100 cm
2 uși. 2 abside.4 buzunare.
Rezistență la vânt Rezistență la vânt de 70 km/h (forța 8): validat pe placă rotativă.
Montare/demontare Structură dom (dublu Y).Cameră și supratentă separate. 1 singur băț.
Impermeabilitate Test coloană de apă (schmerber):Supratentă > 2000mm
Folie de sol cameră >3000mm
Diminuare a căldurii Supratentă.Uși cu plase de țânțari. 2 spații mari de ventilare.
Obscuritate Materialul permite pătrunderea luminii.

Informații tehnice

Greutate

Greutate totală 1,95 kg.
Elemente separabile pentru a împărți transportul.Supratentă 555 g.
Camera 660 g.
Set bețe 500 g.
Cuie (12 piese) 120 g.
Huse 60 g + huse cuie + 13 g.
Set de reparare 20 g.
Pentru a vă proteja produsul și a vă consolida protecția împotriva răcorii solului și intemperiilor, puteți finaliza cortul de tip Trek 900 2P cu o folie de supraviețuire. 8545730/ 270 g.
Greutatea, volumul și dimensiunile pot varia ușor datorită toleranțelor de producție.

Dimensiuni și spațiu de locuit

Lungime cameră 205 cm
Lățime cameră 125 cm la cap & 105 cm la picioare.
Înălțime cameră 100 cm
Înălțime totală 110 cm
Cele 2 abside laterale de 70 cm lățime sunt protejate de o folie de sol, pentru a proteja rucsacurile de umezeala solului și de precipitații. Spațiu de depozitare, pentru 2 rucsacuri de maximum 70L.4 buzunare (2 laterale & 2 în partea de sus) pentru organizarea echipamentului.
Bucle pentru corzi.

Architectură, băț și cuie

Băț din aluminiu ușor și rezistent la uzură și îngheț: aluminiu 7001 T6 Yunan SD70PF Ø 9 mm.Cuie cu structură pătrată: vârf "nicovală", corp supra-îngroșat, care le face foarte rezistente și ușoare (aluminiu 7075 T6).Neanodizate pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător.
Formă de dom în Y dublu: bățul principal se desparte în 4 segmente la fiecare colț, pentru o structură autoportantă. Bățul somital aduce volum și, prin urmare, este locuibilă.

Montare/demontare

Cameră și supratentă premontate. Montare clasică: camera, instalată pe sol, se fixează cu clipsuri pe băț. Apoi, supratenta acoperă întregul ansamblu. Reglați tensiunea corzilor.În caz de nevoie, camera se poate demonta dinspre interior. Bețele au repere colorate, pentru o montare intuitivă.
În caz de ploaie, pentru a monta întâi supratenta, veți avea nevoie de o folie de sol compatibilă (ref. 8545730).

Impermeabilitate

Corturile Forclaz sunt validate în laborator: cortul montat, 200 L/m²/oră (4 ore, echivalentul unei ploi tropicale). Sunt testate, de asemenea, de numeroși utilizatori pe teren. Supratentă din poliester (PES) 20 denieri și foaie de sol din poliamidă (PA) 40D sunt acoperite cu poliuretan (partea interioară) și silicon (partea exterioară).Cusături etanșe.Cameră din multi-componente care combină respirabilitatea, protecția împotriva vântului și limitarea condensării.

Rezistența la vânt

Testăm și rezistența corturilor la vânt, într-un tunel special, unde fiecare față este expusă. Pentru a garanta rezistența cortului la vânt, cortul trebuie să fie corect montat și ancorat. Astfel, rezistă la o viteză a vântului de 70 km/h la nivelul solului.
Corturile noastre sunt certificate de laboratorul independent CSTB din Nantes.

Ventilarea și reducerea condensului

Camera cu porțiuni din plasă anti-insecte ce reduc riscul de apariție a condensului. 2 ventilări în partea de sus, ce pot fi închise cu ajutorul unei benzi cu arici. Pentru a reduce riscul de apariție a condensului, montați cortul normal și ancorați-l. Fermoare cu cursor dublu la uși. Umiditatea din interior este redusă dacă folosiți spațiile de ventilare și permiteți aerului să circule optim.

Sezoane

Cort 3 sezoane: cortul vă va proteja de vremea aspra pe care o veți întâlni primăvara, vara sau toamna.Acesta va rezista căderilor mici de zăpadă, dar nu este proiectat să suporte sarcini mari pe structură.În caz de zăpadă, asigurați-vă că scuturați regulat cortul pentru a cădea pe sol acumularea de zăpadă și a evita ca structura cortului să suporte o greutate prea mare.

Concept eco


Culoarea bețelor este obținută printr-un proces inovator de anodizare, pentru a elimina acidul nitric și fosforic. Cuie neanodizate.Cuiele pot arăta "neșlefuite" sau "utilizate", dar își păstrează toate caracteristicile tehnice și rezistența;ele nu sunt colorate, deoarece sunt neanodizate (nici o utilizare de acid care are doar un efect estetic).Aceste acțiuni contribuie la limitarea impactului asupra mediului.

Reparații și servicii post vânzare

Acest produs poate fi reparat, echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, fiind pasionată de crearea de produse rezistente în timp. Veți găsi piese de schimb (arcade, cameră, ...) în magazinele noastre sau în atelierele magazinelor Decathlon sau pe decathlon.ro. În caz de probleme, nu ezitați să vă examinați cortul în magazinul dvs. Decathlon.Set reparare: 20 g.

Greutate

1,95 kg
Greutate totală

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cameră interioară
35.00% Poliester, 65.00% Poliamidă
Material principal
20.00% Poliuretan termoplastic, 80.00% Poliester
Beţe
100.00% Aluminiu
Recomandări de întreținere A se spăla manual. A se usca în aer liber.
Recomandări de spălare
A nu se spăla
A nu se spăla
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare După utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute şi a mucegaiului.
Restricții de utilizare: Pentru confort, folosiți 2 saltele cu formă tip sarcofag.

Angajamentele noastre

Aprobat de Cortul a fost testat și validată pe teren în condiții naturale. în primăvara anului, timp de 5 săptămâni, de mai mulți utilizatori, în insulele Canare (2 săptămâni) și apoi în Pirinei (3 săptămâni). De asemenea, a fost testat de Tom și Alex timp de aproape 18 luni în Asia și Oceania.
Testare produs Toate corturile Forclaz au fost validate în laborator per ansamblu, testate la o cantitate de 200 L apă/ h/ m² (200mm de ploaie/h timp de 4h), dar și pe teren. Testăm toate corturile noastre în tunelul vântului, într-un tunel de vânt pe o platformă, pe toate cele 4 părți.De asemenea, efectuăm teste pe componente (abraziune, rupere, perforare, ...).
Garanție 5 aniToate corturile noastre pot fi reparate. Piesele sunt disponibile pe decathlon.ro la atelier.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri