INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8406259
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CORDAJ RACHETE TENIS

Cordaj Multifilament Tenis X-One Biphase 1.24 Natural TECNIFIBRE

TECNIFIBRE
4.2/5
4.2/5
Decathlon
Produs conceput pentru tenis (nivel mediu/avansat). Recomandat jucătorilor care deteriorează rar cordajul. Confort și senzații. Cordajul Tecnifibre X One Biphase 1.24 asigură putere și efecte optime.

Avantaje

Putere 50% fibre elastil, 50% fibre H²C pentru putere şi rezistenţă a tensiunii.
Obţinerea efectelor Lovituri de efect, datorită elasticității și diametrului de 1,24mm.
Rezistenţă Rezistență scăzută. Adaptat pentru cei care deteriorează cordajul după multe ore
[EN] Durable string tension Menține tensiunea corectă a cordajului până la 6 luni de utilizare.

Informații tehnice

Compoziție

Compus din 50% fibră H²C, asigură rezistenţă la căldură şi tensiune optimă.

Tipuri tensiune

O tensiune moderată (de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, lovituri cu efect și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Monofilament. Pentru un cordaj monofilament, Decathlon recomandă o tensiune între 19kg și 22kg. Pentru copiii sub 15 ani, nu se recomandă cordajele monofilament, pentru a evita rănirea. Acest tip de cordaj este potrivit pentru jucătorii care rup un cordaj în mai puțin de 10 ore de joc, din cauza pierderii tensiunii.

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25 kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul des. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis o dată pe săptămână, deci schimb cordajul o dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se evita diferențele mari de temperatură. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri