INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8399851
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CORDAJ RACHETE TENIS

Cordaj TA 990 Monofilament Power 1.27mm 200 m Negru ARTENGO

ARTENGO
3.8/5
3.8/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 25/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 25/09/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 25/09/2021 Gratuit
Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Rezistă la maximum 10 ore de joc și asigură control și putere. Cordaj ideal pentru efecte. Asigură rezistenţă în timpul jocului !Putere foarte mare !

Avantaje

Rezistența la frecare Materialul din co-polisester îmbunătăţeşte rezistenţa cordajului.
Putere Materialul din poliester asigură lovituri puternice.
Obţinerea efectelor Grosimea de 1,27 mm asigură efecte bune.
Controlul traiectoriei Structura în co-poliester asigură control.
[EN] Durable string tension Asigură o bună tensionare a cordajului până la 3 luni de utilizare.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată (de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, lovituri cu efect și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19 kg și 22 kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune.

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25kg maximum! Aceste cordaje sunt recomandate persoanelor predispuse la tendinite, tinerilor și persoanelor care nu rup cordajul des. Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea. Pentru cordajele multifilament, Decathlon vă recomandă să tensionați la 23kg maxim! Aceste cordaje asigură confort, senzații bune și putere. În plus, tensiunea se menține mult timp.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis o dată pe săptămână, deci schimb cordajul o dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Coardă
100% Polietilenă tereftalată
Recomandări de stocare A se evita diferențele mari de temperatură. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.
Restricții de utilizare: Monofilamentele nu se potrivesc jucătorilor <15 ani!

Angajamentele noastre

Aprobat de Produs testat de jucătorii noştrii şi partenerii tehnici.Validat de către partenerii tehnici Nicolas Escudé fost nr.17 ATP şi Jerome Haehnel fost nr.78 ATP.
Testare produs Am efectuat teste în laborator:
Testul de rezistență a cordajului la rupere se realizează în laborator, folosind aparatul Canon Ball, care ne permite să verificăm rezistența acestuia în timp.
Testul de putere a cordajului ne permite să verificăm cantitatea de energie restituită, imprimată mingii în timpul loviturii.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri