DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8543107
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CORDAJ RACHETE TENIS

Cordaj Tenis TA500 Confort Multifilament 1.35 mm ARTENGO

ARTENGO
4.5/5
4.5/5
Decathlon
Produs conceput pentru tenis (nivel mediu/avansat). Asigură confort, putere și rezistență. Rezistă la 10-20 de ore de joc. Cordajul de tenis din gama TA 500 confort 1.35 mm oferă putere, confort și durabilitate, grație materialului Peek (tehnologie înaltă).

Avantaje

Putere Combinația de poliuretan, poliamidă și material Peek conferă un randament optim.
Rezistența la frecare Rezistență bună, datorită materialului Peek și dimnensiunii de 1.35 mm.
Controlul traiectoriei Materialul PEEK conferă un control bun asupra mingii.
Obţinerea efectelor Textură mai rigidă a cordajulu, pentru putere.

Informații tehnice

Tipuri tensiune

O tensiune moderată (de la 18kg la 23kg) ce asigură confort, lovituri cu efect și mai multă putere, însă diminuând controlul și precizia. O tensiune mare (>23kg) asigură mai multă precizie și mai mult control. Dar fiți atenți la apariția tendinitelor! Acest tip de tensionare diminuează efectele și puterea.

Monofilamente

Pentru cordajele monofilament, Decathlon recomandă alegerea tensiunilor între 19 kg și 22 kg. Pentru a evita apariția rănilor, nu se recomandă cordajele monofilament pentru copii sub 15 ani. Aceste cordaje sunt ideale pentru jucătorii ce le rup în mai puțin de 10 ore de joc, întrucât își pierd rapid din tensiune.

Multifilament

Pentru cordajul multifilament, Decathlon recomandă o tensiune de 25kg maximum! Acest tip de cordaj este recomandat persoanelor predispuse la tendinite și tinerilor.Cordajul multifilament își păstrează foarte bine tensiunea.

Schimbarea cordajului

Performanța rachetei depinde 50% de tipul cadrului și 50% de cordaj! Păstrează-ți cordajul în stare bună! Pentru cei ce rup des cordajele: înlocuirea lui se face de fiecare dată când acesta se rupe. Pentru cei ce nu rup cordajele niciodată, sau le rup foarte rar, Decathlon recomandă schimbarea acestora conform numărului de utilizări pe săptămână. Exemplu: Joc tenis 1 dată pe săptămână, deci schimb cordajul 1 dată pe an. Joc tenis de 3 ori pe săptămână, deci schimb cordajul de 3 ori pe an.

Recomandări Decathlon

Cordajele flexibile nu trebuie tensionate, randamentul lor va scădea.Un cordaj mai puțin întins va permite un joc mai relaxat, fără a fi nevoie să forțezi.În timpul jocului,cordajul se utilizează fără a se rupe.Își pierde elasticitatea și proprietățile inițiale.Grosimea cordajului influențează și ea resimțirea senzațiilor din timpul jocului. Dacă grosimea este mai mică, efectele vor fi mai numeroase, iar puterea mai mare. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât cordajul va fi mai rezistent.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cordaj rachetă
23% Poliuretan, 9% Polieter Blocamidă (PEBA), 67% Poliamidă 6
Recomandări de stocare Se recomandă evitarea schimbărilor de temperatură și umiditate. Nu depozitați racheta în portbagaj deoarece temperaturile pot crește sau scădea brusc.

Angajamentele noastre

Aprobat de Cei mai buni tineri jucători din regiunea de nord și de specialiști.
Testare produs Testele pentru avantajele produselor sunt efectuate în laborator:
Testul de rezistență a cordajului a fost efectuat în laborator, cu mașina Canon Ball, pentru a verifica rezistența cordajului în timp.
Testul pentru verificarea puterii cordajului este efectuat în laboratoarele noastre de către aparatul "mouton de charpy" și permite verificarea restituirii energiei produsului și capacității de a lansa mingea.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri