DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8403237
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
TEMPERED WATER WETSUIT

Combinezon Surf 500 Neopren 3/2 mm Bleumarin Bărbaţi OLAIAN

OLAIAN
4.1/5
4.1/5

Culoare : Bleumarin / Gri furtună / Albastru

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
până la 419,90LEI -30%

de la

293,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 03/04/2020 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 03/04/2020 în limita stocului disponibil
419,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 419,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru surf și bodyboard în apă rece (de la 17°C la 22°C),sesiuni de până la 2h. Neopren stretch în partea superioară a corpului, pentru libertate de mișcare!

Avantaje

Utilizare Fermoar la spate.Cursor lung.
Libertate de mișcare Neopren flexibil în partea superioară a corpului şi braţe. Cusături extensibile.
Etanşeitate Neopren 3 și 2mm cusut/ lipit. Protecție fermoar. Închidere guler.Mulat.
Reducerea frecărilor Material elastic sub brațe și între picioare.
Viteza de uscare Căptușeală din material sintetic.

Informații tehnice

Alegerea corectă a combinezonului Partea 1

Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi de perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde cu cea recomandată: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

Al doilea criteriu de alegerea este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează mai puţin de o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

Alegerea corectă a mărimii

Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nici o cută vizibilă. Uscat, se va simţi foarte strâns, dar disconfortul dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare.

Materiale

Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul este dublat cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 3 mm și 2 mm
Neoprenul este realizat din spumă de elastomer cu proprietăți izolatoare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

Guler

Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, axile) în caz de utilizare prelungită. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.

Închidere

Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor de alunecare (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

Îmbinare etanșă

Cusăturile sunt lipite pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătură ”oarbă”, ceea ce înseamnă că firul nu pătrunde în totalitate neoprenul și împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Produsul este prevăzut cu patch-uri interioare, în punctele sensibile, pentru confort.

Buzunar pentru chei

Buzunar pentru chei, situat sub clapa fermoarului.

Croială anti-iritații

Am conceput acest produs cu planșe fără cusături sub brațe, pentru a limita iritațiile provocate de mișcările repetate de vâslire și în sporturile de alunecare.

Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice! Fiecare tip de temperatură are panoplia sa.

În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai repede căldură.
Accesorii recomandate:
- în apă caldă și temperată (>17°C) => încălțăminte joasă din neopren.- în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.- în apă rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro

Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

Combinezonale sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație sau SUP (stand-up paddle).

Ce este marca OLAIAN ?

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, când dezvoltăm un produs îl testăm direct în condiţii reale de practică.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spumă
100% Neopren
Material principal
100% Poliamidă
Parte superioară - Material principal
86% Poliamidă, 14% Elastan
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare: Temperatura apei între 17° şi 22°C.Sesiuni de max. 2h.

Angajamentele noastre

Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și rezistență în timp.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri