INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8504156
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
TEMPERED WATER WETSUIT

Combinezon integral Surf 100 2/2 Navy Copii OLAIAN

OLAIAN
4/5
4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 28/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 28/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 28/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru surf practicat până la 1 oră, în apă temperată, între 17°C și 21°C (nivel începător). Combinezon integral pentru surf! În funcție de sensibilitatea copilului, se poate purta un top UV sub combinezon.

Avantaje

Libertate de mișcare Croiala oferă libertate de mişcare la nivelul braţelor. Cusături extensibile.
Utilizare Se închide la spate și glezne, pentru o îmbrăcare mai ușoară.
Etanşeitate Neopren 2 mm.Clapă fermoar. Strângere guler. Mulat pe corp.
Reducerea frecărilor Guler galonat şi reglabil.Fără cusături sub brațe.Întărituri la genunchi.

Informații tehnice

Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 21°C. Apă temperată: 1721°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

Al doilea criteriu de alegerea este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

Alegerea corectă a dimensiunii

Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Un combinezon de surf trebuie să fie mulat, pentru o mai bună eficiență termică. Este recomandat să fie mai strâns în momentul probării.
Inconfortul dispare rapid în momentul în care costumul este ud.

Materiale

Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul este căptușit cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 2 mm.
Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare.

Guler

Închiderea gulerului reduce apariţia iritaţiilor. În funcție de sensibilitatea copilului, se poate purta un top UV sub combinezon. Aplicarea de cremă grasă (ex:vaselină), la zonele de frecare (gât, axile, genunchi) este recomandată în cazul unei utilizări prelungite. Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.

Închidere

Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

Cursor fermoar

Legislaţia prevede ca la costumele pentru copii fermoarul să aibă un şnur scurt, pentru a evita sugrumarea. Pentru adulţi se poate adăuga un şnur mai lung, în vederea unei mai bune utilizări. Banda mică cu arici nu permite deschiderea accidentală a fermoarului în timpul purtării.

Croială anti-iritații

Am conceput acest produs fără cusături sub brațe, pentru a limita iritațiile provocate de mișcările repetate din timpul practicării de sporturi în valuri.

Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are panoplia sa

În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai repede căldura.
Accesorii recomandate:
-în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. - în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mânuși, cagulă și top. Cizmulițe, mănuși, cagulă și top cu cagulă. Toată oferta de accesorii este disponibilă pe decathlon.ro.

Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

Combinezoanele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele sau SUP (stand-up paddle).

Ce este marca OLAIAN?

Produsele pentru surf de la Tribord devin OLAIAN, noua marcă Decathlon pentru surf, bodyboard & skimboard. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. De aceea, produsele vor avea un logo diferit de cel de pe etichetă.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spumă
100% [EN] Rubber - Styrene Chloroprene (SCR)
Material principal
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se spăla manual. A se spăla cu apă rece.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A nu se lăsa la uscat la soare pentru a prelungirea duratei de viață a produsului. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare: Temperatura apei între 17° şi 22°C.Activitate de până la 1h.
Mențiuni legale Reglementările impun existenţa unui element scurt pentru fermoarele produselor pentru copii.

Angajamentele noastre

Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri