DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8403220
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
COSTUM CU PANTALONI SCURȚI

Combinezon Surf 100 Neopren 1,5 mm Albastru Copii OLAIAN

OLAIAN
4.4/5
4.4/5

Culoare : Bleumarin / Azur

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
până la 54,99LEI -%

de la

54,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
54,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 54,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru surf (nivel începător), în apă cu temperatura mai mare de 21°C. Ideal pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-14 ani. Ideal pentru bodyboard și surf în apă caldă!

Avantaje

Libertate de mișcare Croiala oferă libertate de mişcare la nivelul braţelor. Cusături extensibile.
Utilizare Fermoar la spate.cCpiii de peste 10 ani.
Etanşeitate Neopren 1,5 mm. Element protecție fermoar. Mulat pe corp.
Reducerea frecărilor Material elastic la axile și între picioare.

Informații tehnice

Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surfing este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

Al doilea criteriu de alegerea este durata sesiunii.Dacă sesiunea de surfing durează mai puţin de o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500, şi modelul 900 pentru sesiuni de până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
NB: Modelul 900 este uşor de îmbrăcat.

Alegerea corectă a dimensiunii.

Pentru a practica corect, este nevoie să alegeţi mărimea corectă. Combinezonul se poartă mulat şi nu trebuie să aibă nici o cută vizibilă. Uscat, se va simţi foarte strâns, dar inconfortul dispare odată ce combinezonul este ud. Dacă alegeţi un combinezon prea mare, se vor forma cute, vor apărea iritaţii şi izolarea termică va fi necorespunzătoare. Încercaţi produsul înainte de a-l cumpăra.

Materiale

Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună.
Neoprenul este căptușit cu material textil poliamidă, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului: 1,5 mm.
Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare.

Guler

Gulerul reduce iritațiile. În funcție de sensibilitatea fiecăruia, se recomandă purtarea unui top de protecție anti-UV pe dedesubt. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, axile) în caz de utilizare prelungită.
Se recomandă fixarea corectă în interior a părții de material, pentru a limita riscurile de iritații cu fermoarul și gulerul.

Închidere

Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor de alunecare (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

Cursor fermoar

Legislaţia prevede ca la costumele pentru copii fermoarul să aibă un şnur scurt, pentru a evita sugrumarea. Costumele pentru copii mai mari de 10 ani au șnurul mai lung, pentru mai multă autonomie. Ariciul mic nu permite deschiderea accidentală a fermoarului în timpul purtării.

Croială anti-iritații

Am conceput acest produs cu planșe fără cusături sub brațe, pentru a limita iritațiile provocate de mișcările repetate de vâslire și în sporturile de alunecare.

Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilot termice. Fiecare tip de temperatură are panoplia sa.

În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai repede căldură.
Accesorii recomandate:
-în apă caldă şi temperată (>17°C) => încălţăminte joasă din neopren. - în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă rece (7 - 12°C): cizmulițe, mănuși, cagulă, top cu cagulă.Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro

Ideal pentru practicarea mai multor sporturi acvatice

Costumele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele sau SUP (stand-up paddle).

Ce este marca OLAIAN

Produsele pentru surfing de la Tribord devin OLAIAN, noua marcă Decathlon pentru surfing, bodyboarding & skimboarding. Marcajele de pe toate produsele noastre vor fi înlocuite progresiv. Din acest motiv, produsul dumneavoastră poate avea un logo diferit faţă de cel de pe imaginea de prezentare a produsului.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spumă
100% Spumă de cauciuc butadienic
Material principal
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare: Temperatura apei între 20° şi 25°C. Activitate de până la 1h.

Angajamentele noastre

Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri