INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8570780
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MEN'S SKI BOOTS ADVANCED SKIERS

Clăpari Schi pe pârtie EDGE LYT 100 Negru Bărbați HEAD

HEAD
5/5
5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 09/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 10/08/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 10/08/2021 Gratuit
Produs conceput pentru schi (nivel avansat). Clăpari ușori, ce se încalță ușor, datorită tehnologiilor Lyt și Formfit.100% termoformabili, pentru a se adapta conformației piciorului.

Avantaje

Rigiditate Rigid: Flex 110: pentru nivel avansat.
Susținere 102mm: dimensiune picior standard. Susținere bună călcâi/maleolă.
Adaptare la conformație Gheată interioară 100% termoformabilă.
Reglabil 4 clape micrometrice, 2 cu braț de levier. Strap de 40mm. Flex reglabil.
Utilizare ușoară Tehnologie Lyt Tech: încălțare ușoară.
Confort Tehnologie Formfit: ajustare perfectă, pentru un control îmbunătățit.
Căldură Tehnologie Primaloft: material ușor și respirant.
Aderență Talpă exterioară cu striații, pentru aderență optimă.

Informații tehnice

Experiență

Clăparii Head Edge LYT 110 sunt confortabili, preciși și ușori. Structură SmartFrame, cu 20% mai ușoară decât varianta precedentă. Structură ideală pentru performanță. Tehnologia Thermaloft asigură izolare termică optimă.

Reglarea clapelor

4 clape micrometrice foarte rezistente, din aluminiu. Lungimea cataramei se poate ajusta înșurubând sau deșurubând prima clapă de închidere. Clapa de sus are 3 poziţii, pentru adaptare la toate conformațiile de maleole. Cele 2 clape din partea de sus se pot deplia. Chinga din partea superioară asigură strângerea optimă a carcasei.

Ce este flex-ul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea acestora. Cu cât cifra este mai mică, cu atât clăparii sunt mai flexibili. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili, iar carcasa este mai rigidă.Se consideră că un flex de 60-70 este conceput pentru nivel începător.Un flex între 80-90 este conceput pentru nivel mediu. Un flex de peste 90 este conceput pentru nivel avansat. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Reglarea flexului

Clăparii Edge LYT de la Head au un flex reglabil. Acesta se reglează în partea din spate a clăparilor, folosind cheia imbus inclusă. Trebuie doar să întoarceți în sensul invers al acelor de ceasornic, pentru mai multă toleranță, iar pentru mai multă rigiditate, întoarceți în sens invers. Atenție, ambii clăpari trebuie să fie reglați la același nivel de rigiditate.

Alegerea mărimii

După încălțare, clapele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Ce fac în caz de durere?

1- Alegeţi şosete de schi tehnice, fine, pentru a evita punctele de presiune şi a favoriza circulaţia sângelui.2- Alegeţi un branţ adaptat formei piciorului pentru a evita alunecarea.Puteți solicita sfatul unui specialist din magazin. 3- Dacă după 2 zile petrecute pe pârtie încă mai resimțiți disconfort, clăparii au nevoie de termoformare.

Care este scopul termoformării?

Clăparii Head Edge LYT 110 sunt din 100% spumă termoformabilă, ce se poate modela la cald, pentru o mai bună adaptare la forma piciorului. Astfel, puteți reduce punctele de disconfort.

Depozitarea clăparilor

1- Aerisiți clăparii, scoțând gheata interioară din carcasa de plastic.2- Închideți clapele la primul segment, pentru a evita deformarea clăparilor și, dacă este posibil, depozitați clăparii într-o husă.
3- Depozitați clăparii într-un loc uscat, unde temperatura nu scade sub 10°C. Astfel, veți întreține optim componentele din plastic ale clăparilor.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.
Restricții de utilizare: A nu se usca pe calorifer.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri