INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8530487
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MEN'S FREERIDE SKI BOOTS

Clăpari schi freeride Rossignol Alltrack Pro 110 LOW TEC ROSSIGNOL

ROSSIGNOL
2.5/5
2.5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 27/07/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 Gratuit
Produs conceput pentru schi (nivel avansat). Clăpari confortabili şi potriviţi pentru drumeţie, cu inserţii Dynafit. Clăpari ce combină greutatea ușoară, decuplarea şi inserţiile low tech (de unde şi numele de Alltrack LT pentru "low tech").

Avantaje

Rigiditate Flex de 110, ideal pentru amortizare.
Amortizare Generative Design ce permite ca materialul să fie acolo unde este nevoie.
Libertate de mișcare 50° rotaţie faţă/spate, în poziţie Hike, ce facilitează urcarea.
Susținere 4 catarame din aluminiu și carcasă cu design inovator, pentru susținere.
Confort Şosetă interioară Full Custom Optisensor confortabilă.
Utilizare Căptușeală din lycra, pentru descălţare uşoară.
Căldură Căptușeală din polar în jurul piciorului. Șosetă interioară Thinsulate.

Informații tehnice

FULL CUSTOM OPTISENSOR LINER

Uşori şi confortabili! Spumă preformată la nivelul maleolelor. Inserţii din spumă flexibilă ce favorizează deformarea şosetelor interioare la urcare sau în mers. În caz de disconfort, se poate termoforma şoseta interioară.

De ce este utilă termoformarea?

Unele şosete interioare sunt din spumă termoformabilă. Ceea ce înseamnă că spuma se poate încălzi, pentru a lua forma piciorului. Permite compatibilitate între şosetă şi carcasă şi confort. Recomandăm probarea de cel puţin 2 ori înainte de a decide dacă este nevoie să formaţi la cald spuma. Uneori piciorul trebuie doar să se obişnuiască la forma clăparilor.

Cum termoformez şoseta?

1- Încălziți cuptorul la 80 °C.2- Scoateți şoseta.3- Scoateți branțurile.4- Puneţi şoseta 8 minute la cuptor.5- Scoateţi şoseta.6- Reintroduceți branțurile.7- Reintroduceți şoseta interioară. 8- Încălţaţi clăparii şi închideţi cataramele.9- Aşteptaţi 8 minute. Sunteţi gata pentru schi!

Reglarea cataramelor

4 catarame micro-metrice din aluminiu şi 2 clape cu 3 poziţii pe tibie pentru a se adapta la toate tipurile de gambă. 2 clape pe tibie, pentru poziţie de mers. Strap larg (40 mm) în partea superioară, ce asigură strângere optimă a carcasei.

Interior

Încălţare uşoară (last 100mm), şosetă interioară FULL CUSTOM OPTISENSOR: Uşori şi confortabili! Spumă preformată la nivelul maleolelor. Inserţii din spumă flexibilă ce favorizează deformarea şosetelor interioare la urcare sau în mers. În caz de disconfort, se poate termoforma şoseta interioară.

Ce este flexul?

Indicele de flexiune al clăparilor indică rigiditatea. Acestă cifră determină rigiditatea ansamblului. Cu cât cifra este mai mare, cu atât clăparii sunt mai inflexibili. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât carcasa e mai rigidă. Se consideră cu un flex de 70 este conceput pentru nivel începător spre mediu. Un flex între 70 - 90 este conceput pentru nivel mediu. Un flex peste 90 este conceput pentru nivel avanst. Persoanele cu greutate mare pot alege clăpari mai rigizi decât în mod normal.

Cum să probați clăparii?

După încălțare, cataramele trebuie strânse la reglaj mediu. Puteţi să înaintaţi? Atunci mărimea clăparilor nu este potrivită. Odată clăparii închişi, efecutaţi 3 flexiuni mari apăsând tare pe tibie (puneţi mâinile pe genunchi), pentru a face călcâiul să se ducă înapoi. Staţi drept: trebuie să puteţi atinge uşor vârful carcasei. La flexiune, piciorul trebuie să se ducă în spate şi să nu mai puteţi simţi vârful.

Instrucţiuni de încălţare a clăparilor.

Trageți limba spre față și exterior: astfel, clăparii se deschid larg și vă puteți încălța ușor.

Optimizarea confortului

Există numeroase posibilități să optimizați confortul clăparilor. Clăparii trebuie să fie strânși pe picior. Pentru îmbunătățirea susținerii, există tălpi adaptate la forma boltei plantare, reductori de volum.

Căldură

Adesea neglijată, uscarea clăparilor este acțiunea cea mai importantă pentru a împiedica apariției frigului la nivelul piciorului. Chiar și la -10°C piciorul transpiră și clăparii nu se pot usca în carcasa din plastic, nici chiar după mai multe zile. Astfel, șosetele interioare trebuie să fie scoase din carcasă în fiecare zi. De asemenea, puteți folosi dispozitive speciale pentru uscarea acestora, fără să le mai scoateți din carcasă!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de întreținere A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se lăsa la uscat înainte de depozitare. Se recomandă depozitarea într-o husă specială, la temperatură ambiantă, cu clapele închise.
Restricții de utilizare: A nu se usca pe calorifer.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri