Magazinele Decathlon sunt temporar închise | Comandă pe decathlon.ro și primești produsele acasă, în siguranță!
Referință : 8367525
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE DRUMEȚII ZĂPADĂ COPII

Cizme drumeție pe zăpadă SH100 warm Albastru Copii QUECHUA

QUECHUA
4.4/5
Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 44,90LEI -11%

de la

39,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 01/02/2020 La 01/05/2020

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 01/02/2020 în limita stocului disponibil
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru drumeție pe zăpadă la nivel ocazional. Ideale pentru zăpadă bătătorită.Explorați cărările înzăpezite! Material impermeabil în partea de jos, pentru căldură și confort. Talpă snowcontact, pentru aderență bună pe zăpadă.

Avantaje

Căldură Temperatură limită: -3°C.
Impermeabilitate Sabot monobloc 100 % impermeabil (fața nu dispune de membrană impermeabilă).
Aderență Tehnologie Snowcontact : aderenţă bună pe zăpadă, crampoane de 3 mm.
Utilizare Încălțare ușoară. Asigură susținere.
Descoperiți produsul în utilizare

Informații tehnice

Cum mă asigur că încălțămintea mea este suficient de călduroasă, pentru a face față temperaturilor din timpul iernii?

Căptușeală călduroasă, pentru a proteja eficient de frig. În urma unor teste la temperaturi foarte scăzute pe teren şi în laborator, împreună cu un număr de clienţi, măsurăm rezistenţa termică a încălţămintei în repaus şi în activitate. De acum, este posibil să măsurăm cu precizie temperatura de confort. Temperatura limită de confort este indicată pe cizme: -3°C la acest model.

Cum mă protejează încălțămintea de precipitații și frig?

Cizme 100% impermeabile până la jumătate, pentru a proteja partea piciorului care intră cel mai mult în contact cu zăpada. Fața din material textil asigură protecție bună împotriva frigului și a pătrunderii zăpezii.

Cum mă asigur că încălțămintea mea este 100% impermeabilă?

Pentru validarea impermeabilității, încălțămintea a fost testată în laborator, pe jumătate scufundată în apă. Am testat și rezistența produsului în timp. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aprox.4 km de mers), 4000 flexiuni (aprox 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aprox 16 km de mers). Încălțăminte testată la 8000 flexiuni, echivalentul a 16 km de mers.
(NB : Fața este hidrofobă)

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea este determinată de forma și numărul crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, evită alunecarea în spate la urcare.
Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

Încălțămintea noastră pentru drumeție pe zăpadă are talpă SNOWCONTACT, special concepută pentru drumeție pe zăpadă. Dispunerea și înălțimea crampoanelor (3 mm) sunt special gândite pentru stabilitate optimă pe zăpadă. Suprafața și forma crampoanelor este special gândită pentru a se adapta pe zăpadă tare, dar și pentru a evacua apa în exces și a evita alunecarea.

Care sunt beneficiile tălpii SNOWCONTACT ?

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa SNOWCONTACT este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de uzură pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

Acest model rezistă la o utilizare consecventă?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Alege corect șosetele pentru drumeție

Pentru a vă alcătui corect echipamentul pentru drumețiile pe zăpadă, vă recomandăm să țineți cont de:
Căldură : asigurată mai ales de șosetele ce conțin și lână.
Respirabilitate : Alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării.
Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum pot proteja în timp caracteristicile încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (la fiecare 3 spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

În ce condiții se aplică garanția produsului ?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale sacului de dormit, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul asupra mediului al produselor.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri). Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului asupra mediului. Toate demersurile noastre sunt disponibile pe: http://developpement-durable.decathlon.com/

Greutate

26/27: 0,4 kg
28/29: 0,47 kg
30/31: 0,52 kg
32/33: 0,57 kg
34/35: 0,66 kg
36/37: 0,73 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Talpă din
100.00% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Exterior din
100.00% Poliester
Interior din
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca în aer liber.
Recomandări de stocare A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Angajamentele noastre

Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri