DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8593234
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CONTOARE BICICLETĂ

Ciclocomputer GPS Bryton Rider 420 BRYTON

BRYTON
4.2/5
4.2/5
Decathlon
până la 549,99LEI -%

de la

549,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
549,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 549,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru ciclism. Ciclocomputerul Rider 420 este prevăzut cu un senzor GNSS, integrat pentru precizie crescută, cu noua funcție Direcție, autonomie de 35 ore a bateriei și notificări inteligente.

Avantaje

Măsurarea parametrilor Timp, distanță, viteză, ascensiune și poziție. Cardio și Navigare.
Conectivitate Conexiune Bluetooth.
Autonomie Autonomie până la 16 ore.
Etanșeitate Grad de rezistență la apă IPX7.

Informații tehnice

Simplu și precis

Cu un design simplu, ciclocomputerul Rider 420 este prevăzut cu un ecran de 2,3 inch, de înaltă calitate, oferind o vizibilitate clară sub toate unghiurile, pentru o experiență plăcută în timpul ciclismului. Grație funcției de supraveghere și instrucțiunilor de virare, explorarea zonelor necunoscute nu mai pune nicio problemă: integrarea suportului sistemului GNSS îi permite ciclocomputerului Rider 420 să efectueze o localizare prin satelit mai rapidă și precisă.

Lectură clară

Conceput pentru a oferi cea mai bună experiență vizuală, ciclocomputerul Rider 420 are un ecran mare, alb și negru, de 2,3 inch. Acest ecran permite o citire clară și simplă a informațiilor de pe ecran, din toate unghiurile și în toate mediile. Pagina poate să conține până la 8 date și este posibil să îți verifici performanțele în timp real.

Ciclocomputerul care îți arată drumul!

Eliberați-vă spiritul de aventură cu funcția Urmărire pe traseu a ciclocompuetrului Rider 420! Este posibil să îți planifici și creezi itinerarii prin aplicația Bryton Active, să descarci trasee (.gpx) de pe alte platforme în Bryton Active și să sincronizezi automat traseele din Strava, Komoot și Ride cu ajutorul GPS-ul.

Senzorii ANT+/ BLE

Senzorii ANT+ și BLE funcționează perfect cu Rider 420.

Precizie absolută

GPS-ul ciclocomputerului Rider 420 integrează 5 sisteme de sateliți diferiți: GPS, Glonass (Rusia), BDS(China), Galileo (Europa) și QZSS(Japonia), ceea ce asigură o demarare mai rapidă și o acoperire mai fiabilă în toate mediile, mai ales atunci când sunteți înconjurați de clădiri/arbori sau parcurgeți un traseu montan.

Peste 77 funcții

Rider 420 oferă date complete, pentru analizarea performanțelor dumneavoastră. Propune până la 77 de funcții, dintre care durata, viteza, distanța, caloriile, altitudinea, puterea, ritmul, etc

35 ore autonomie baterie

Dacă iubiți deplasările lungi, ciclocomputerul Rider 420 este potrivit pentru dumneavoastră. Oferă până la 35 de ore de autonomie și permite încărcarea cu bateria externă, fără a opri înregistrarea datelor.

Suport pedale cu senzor de putere

Ciclocomputerul 420 este, de asemenea, destinat ciclisștilor care utilizează pedale cu sensor de putere. Este suficient să introduceți lungimea pedalelor pentru calibrare, pentru a primi valorile puterii precise, generate de senzorul de putere al pedalelor.

Notificări

Nu ratați apelurile, email-urile sau mesajele importante în timpul antrenamentului. Rider 420 vă anunță atunci când primiți apeluri, e-mail-uri sau mesaje, după conectarea acestuia cu telefonul dumneavoastră, via Bluetooth.

Afișarea datelor personalizabile via aplicație

Personalizați-vă afișarea datelor, cu ajutorul aplicației Bryton! După conectarea la aplicația Bryton, puteți să vă personalizați paginile/câmpurile de date în funcție de obiectivele personale de antrenament via bluetooth. Foarte uşor de utilizat.

Sincronizare automată STRAVA, TrainingPeaks și Selfloops

Nu este necesară utilizarea unui software special pentru convertirea datelor. Fișierele de antrenament sunt înregistrate automat în format FIT și pot fi descărcate de pe site-uri populare de ciclism, precum STRAVA, TrainingPeaks, Endomondo, Map My Ride, Fit track etc,

Sincronizare cu aplicația Bryton

Profitați de sincronizarea în direct și fără întrerupere cu noua aplicație Bryton Datele de antrenament pot fi sincronizate via Bluetooth, de pe ciclocomputer spre aplicația Bryton, unde puteți vizualiza progresul înregistrat, analize grafice, distribuindu-le pe rețelele de socializare.

Dimensiuni și greutate


Lățime: 49.9 mm
Înălţime: 83.9 mm. Adâncime:16.9 mm. Greutate: 67 g.

Specificații

Afișare: Ecran LCD mono de 2.3"
Autonomie: 35 ore
GPS: foarte sensibil
Etanș: IPX7
Alerte: Da
Tur istoric: 130 Tururi
Jurnal istoric: 300 ore
Zone frecvență cardiacă: 7 Zone
Temperatură operațională: -10C° ~ 50C°

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri