DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8622650
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CEASURI MĂSURARE RITM CARDIAC

Ceas Smartwatch VIVOACTIVE 4S Negru GARMIN

GARMIN
4.1/5
4.1/5
Decathlon
Produs conceput pentru un stil de viață activ. Ascultă-ți corpul și antrenează-te cu ajutorul ceasului smartwatch care îți monitorizează toată activitatea și te ajută să-ți atingi obiectivele în materie de sănătate și sport.

Avantaje

Măsurarea parametrilor Monitorizează activitatea, ritmul cardiac, consumul de calorii, distanța etc.
Autonomie - Mod conectat: până la 7 ore.
- Mod GPS și muzică: până la 5 ore.
Etanșeitate Etanș până la 5 ATM, idea pentru sesiunile de înot. Se poate purta la duș.
Rezistenţă Protejat de sticlă Corning® Gorilla® Glass 3 rezistentă.
Lejeritate 40.0 g.
Capacitate - 7 activități cronometrate.
- 14 zile de monitorizare a activității.

Informații tehnice

Monitorizează starea de sănătate(1/4)

- Monitorizează nivelul de energie al corpului: Verifică nivelul de energie al corpului pe tot parcursul zilei. Astfel vei afla când este momentul potrivit pentru mișcare sau pentru odihnă. - Pulsoximetru: pulsoximetrul măsoară saturația de oxigen din corp în timpul zilei și în timpul nopții, pentru a vă indica cum absoarbe corpul tău oxigenul. - Monitorizează nivelul de stres: astfel poți descoperi dacă ai avut o zi calmă, echilibrată sau stresantă.

Monitorizează starea de sănătate(2/4)

- Monitorizează ciclul menstrual: utilizează aplicația Garmin Connect pentru a-ți urmări ciclul, a înregistra simptomele fizice și emoționale și a afla mai multe despre antrenamente și alimentație în timpul fiecărei faze a ciclului. - Monitorizează hidratarea: Monitorizează consumul zilnic de lichide pentru a-ți aduce aminte să te hidratezi. Poți seta un obiectiv automat de hidratare care se adaptează la cantitatea de transpirație pe care o pierzi în timpul sesiunilor de sport.

Monitorizează starea de sănătate(3/4)

Monitorizează respirația: verifică-ți respirația pe tot parcursul zilei, în timpul somnului și în timpul sesiunilor de yoga și respirație. Monitorizare avansată a calității somnului: obții o imagine completă a modului în care dormi, cu detalii despre faza de somn ușor, profund și paradoxal, precum și informații de SpO2 și legate de respirație.

Monitorizează starea de sănătate(4/4)

Frecvența cardiacă: Ceasul măsoară continuu ritmul cardiac și te avertizează dacă acesta rămâne prea ridicat sau prea scăzut atunci când te odihnești. Aceste date te ajută, de asemenea, să îți evaluezi efortul din timpul activităților.Chiar și sub apă. Respirația conștientă: Când dorești să te relaxezi sau să te concentrezi, poți începe o activitate respiratorie, iar acest ceas îți înregistrează datele de stres și respirația.

Pentru toate tipurile de activități (1/2)

Exerciții animate pe ecran (gratuite): exercițiile de cardio, pentru musculatură, yoga și pilates, care sunt ușor de urmărit, au fost preîncărcate pe ceas și poți descărca mai multe din aplicația Garmin Connect.- Multisport: monitorizează-ți activitatea datorită celor peste 20 de sporturi de interior și exterior (GPS), dintre care mersul, alergarea, golful, înotul etc.

Pentru toate tipurile de activități (2/2)

GARMIN COACH: profită în mod gratuit de recomandările unui antrenor personal de alergare, direct pe ceas, pentru a te ajuta să te antrenezi pentru viitoarea cursă de 5 km, 10 km sau semimaraton. - Antrenamente personale: creează-ți propriile antrenamente în Garmin Connect, apoi descarcă-le pe ceas.

Rămâi conectat (1/2)

- Notificări de pe smartphone.
- Muzică integrată: descarcă-ți playlistul favorit de pe conturile de muzică compatibile (poate fi necesar un abonament). Folosește căștile fără fir (vândute separat) pentru a asculata muzică fără telefon
- Funcție de urmărire și siguranță: când ceasul și telefonul sunt asociate, poți trimite persoanelor din contacte, în timp real, locul în care te afli, în mod manual sau, în timpul activităților în aer liber, în mod automat.

Rămâi conectat (2/2)

GARMIN PAY: Plătește pentru achizițiile tale cu ușurință datorită metodei de plată contactless Garmin Pay4, de la furnizorii participanți.Butic CONNECT IQ: personalizează-ți ceasul descărcând aplicații, widgeturi, cadrane și multe altele.Este ușor și gratuit!

Caracteristici

- Curea: silicon.
- Mărime carcasă (Lățime X Lungime X Înălțime): 40 × 40 × 12.7 mm.
Potrivit pentru încheieturi cu o circumferință de 110 - 175 mm.
- Ecran tactil.
- Ecran colorat.
- Format de afișare (lățime/înălțime) 1.1 po (27.9 mm) diametru.
- Rezoluție (lățime/înălțime): 218 × 218 pixeli.

Conţinut

- Ceas vívoactive® 4s negru;
- Cablu de încărcare/de date;
- Manual de utilizare.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri