INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8344715
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CAUCIUCURI BICICLETĂ MTB

Cauciuc Trekking1 Speed 26x1,95 BTWIN

BTWIN
4.4/5
4.4/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/06/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 28/06/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru plimbări ocazionale pe șosea sau drum neasfaltat sau pe teren uscat pentru MTB drumeție și sport. Cauciucul trekking speed 1 este polivalent. Asigură aderență bună în viraje. Asigură randament la pedalare și aderență pe teren uscat.

Avantaje

Compatibilitate ETRTO 47-559.
Stabilitate Crampoane laterale pentru aderență optimă în viraje.
Rezistența la perforare Carcasa de 22 TPI asigură confort și rigiditate.
Randament Rezistență scăzută la rulare, din cauza micro-crampoanelor centrale.
Greutate 1070 grame.Talon rigid.

Informații tehnice

Cum se măsoară uzura cauciucului?

Pentru a măsura uzura cauciucurilor și a ști când trebuie schimbate, verificați uzura benzii de rulare. Semne de uzură posibile: -bandă de rulare destrămată,
-serii de micro fisuri,
-bandă de rulare cu tendiță de aplatizare -vizibilitatea carcasei.În toate aceste cazuri, se impune schimbarea cauciucului.

Demontarea cauciucului

Pentru demontarea cauciucului, camera trebuie să fie umflată la maxim. Apoi, puteți scoate cauciucul cu un levier.

Cum se montează cauciucul?

Pentru montarea cauciucului, așezați una din părțile laterale pe banda de jantă. Umflați apoi 30% camera, înainte de a o introduce în jantă (umflarea în prealabil reduce riscurile de spargere a camerei de aer). Instalați a doua partea a cauciucului pe jantă, începând cu partea opusă valvei. Înainte de umflarea integrală a cauciucului se recomandă verificarea acestuia.

Umflarea cauciucului

Umflați cu grijă. Presiunea de umflare recomandată este indicată pe produs și pe site. Mai mult, verificați, înainte de fiecare deplasare cu bicicleta că presiunea cauciucurilor este corectă.

Recomandări

Presiunea de umflare trebuie adaptată în funcție de tipul de teren şi mai ales de vreme. Dacă ieșiți cu bicicleta pe vreme ploioasă, nu ezitați să reduceți presiunea cauciucului pentru a mări aderența. Dacă mergeți pe teren uscat, puteți mări presiunea.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Membrană
80% Cauciuc Latex, 20% Cauciuc
Recomandări de stocare Acesta este prevăzut cu talon rigid. Nu se recomandă plierea, deoarece există riscul de deteriorare. Pentru depozitare, a se păstra forma inițială.
Restricții de utilizare: Se recomandă respectarea indicaţiilor de umflare de pe cauciuc.

Angajamentele noastre

Aprobat de Laboratorul Wheel Energy, certificat și recunoscut de cele mai mari mărci mondiale ce măsoară diferite criterii: aderență, amortizare, rezistență la abraziune, durata în timp și randament.
Testare produs Marca B'TWIN anticipează nevoile clienților săi: inginerii noștri din departamentul de cercetare și dezvoltare lucrează în sediul nostru internațional din Lille, Franța. Acestea sunt testate în laboratoarele noastre și aprobate după verificare de către echipa de profesioniști pentru a se asigura de calitatea ireproșabilă. Munca lor este recunoscută în toată gama noastră de cauciucuri Btwin prin descrierea "DESIGNED IN FRANCE"
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri