INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8386952
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
CAUCIUCURI BICICLETĂ MTB

Cauciuc Trekking 1Grip 26x1.75 bicicletă polivalentă BTWIN

BTWIN
4.3/5
4.3/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 10/05/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 11/05/2021 14,99LEI
Conceput pentru ciclism pe teren neasfaltat, accidentat, (nivel ocazional/ consecvent). Cauciucul trekking 1 este polivalent. Asigură aderență bună în curbă și rezistență bună la spargere. Potrivit pentru teren accidentat.

Avantaje

Compatibilitate ETRTO 44-559.
Stabilitate Aderență maximă pe orice tip de teren.
Rezistența la perforare Carcasa de 22 TPI asigură confort și rigiditate.
Randament Rezistență scăzută la rulare, datorită micro-crampoanelor centrale.
Greutate 1065 g. Cu talon rigid.

Informații tehnice

Măsurarea uzurii cauciucurilor

Pentru a măsura uzura cauciucurilor și a știi când trebuie schimbate, verificați uzura benzii de rulare. Semne de uzură posibile: -bandă de rulare destrămată,
-serii de micro fisuri,
-bandă de rulare cu tendiță de aplatizare -vizibilitatea carcasei.În toate aceste cazuri, se impune schimbarea cauciucului.

Demontarea cauciucului

Pentru demontarea cauciucului, camera trebuie să fie umflată la maxim. Apoi, puteți scoate cauciucul din cu un levier.

Montarea cauciucului

Pentru montarea cauciucului, așezați una din părțile laterale pe banda de jantă. Se umflă apoi 30% camera înainte de a o introduce în cauciuc (umflarea în prealabil reduce riscurile de spargere a camerei de aer). Se instalează a doua partea a cauciucului pe jantă, începând cu partea opusă valvei. Înainte de umflarea integrală a cauciucului se recomandă verificarea acestuia.

Umflarea cauciucului

Umflați cu grijă. Presiunea de umflare recomandată este indicată pe produs și pe site. Mai mult, verificați, înainte de fiecare deplasare cu bicicleta că presiunea cauciucurilor este corectă.

Recomandări

Presiunea de umflare trebuie adaptată în funcție de tipul de teren şi mai ales de vreme. Dacă ieșiți cu bicicleta pe vreme ploioasă, nu ezitați să reduceți presiunea cauciucului pentru a mări aderența. Dacă mergeți pe teren uscat măriți presiunea.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Membrană
50% Cauciuc Latex, 50% Cauciuc EPDM
Recomandări de stocare Nu se recomandă plierea, deoarece există riscul de deteriorare a talonului rigid. Pentru depozitare, a se păstra forma inițială.
Restricții de utilizare: Se recomandă respectarea indicaţiilor de umflare de pe cauciuc.

Angajamentele noastre

Aprobat de Laboratorul Wheel Energy, certificat și recunoscut de cele mai mari mărci mondiale ce măsoară diferite criterii: aderență, amortizare, rezistență la abraziune, durata în timp și randament.
Testare produs Marca B'TWIN anticipează nevoile clienților săi: inginerii noștri din departamentul de cercetare și dezvoltare lucrează în sediul nostru internațional din Lille, Franța. Acestea sunt testate în laboratoarele noastre și aprobate după verificare de către echipa de profesioniști, pentru a se asigura de calitatea ireproșabilă. Munca lor este recunoscută pe toată gama noastră de cauciucuri Btwin prin descrierea "DESIGNED IN FRANCE"
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri