INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8503323
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ALL MOUNTAIN SKI HELMET

Cască Schi Freeride HLT FR900 Mips Alb Adulți WED'ZE

WED'ZE
4.5/5
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 21/06/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 22/06/2021 Gratuit
Produs conceput pentru schi. Cască ușoară, bine ventilată, ce integrează tehnologia MIPS. Cască cu tehnologie MIPS, pentru protecţie mare în caz de impact. Construcție hibridă, strat ABS în partea de sus a căștii, pentru un plus de rezistență.

Avantaje

Ventilare Ventilare permanentă, cu o poziție de schi și una de mers.
Întreținere Spuma din interiorul căștii este detașabilă. Se poate spăla automat, la 30°.
Compatibilitate Căştile şi măştile Wedze sunt concepute pentru a forma un ansamblu integrat.
Stabilitate Rotiță de reglare a dimensiunii.
Lejeritate Greutate inferioară față de media gamei de căști. 500 g mărimea M.
Protecție împotriva șocurilor Norma EN 1077-B. Tehnologie MIPS pentru o mai bună protecție, Hibrid ABS/In-mold

Informații tehnice

Sistem Turnring

Turnring-ul este un element esenţial pentru susţinerea bună a căştii. Sistemul permite o reglare uşoară şi precisă în orice moment, datorită unei rotiţe accesibile chiar şi cu mănuşile de schi. Asigură confort şi siguranţă. Întoarceţi rotiţa către dreapta pentru a strânge, către stânga pentru a elibera.

Construcție hibridă

ABS/In-Mold.
Light Shell Construction permite conceperea unei căști ușoare prin tehnica numită In-Mold. Formă rotunjită pe exterior, turnată direct pe șapca interioară din EPS. Are rolul de a absorbi șocurile în timpul impactului.
Stratul rigid ABS, mai greu în partea din față a capului sporește protecția împotriva infiltrării crengilor, pietricelelor etc. Se recomandă schimbarea căștii o dată la 5 ani, chiar dacă aceasta nu a suferit șocuri importante în timp.

Tehnologie MIPS

Prin tehnologia MIPS, suprafața interioară a căștii se mișcă independent de învelișul exterior. În caz de impact, forța de rotire este mai bine distribuită datorită posibilității de deplasare de 10-15 mm.

Sistem RECCO®

Sistemul RECCO® este o tehnologie din 2 părți, ce se regăsește la majoritatea echipelor de salvare la munte.Detectorul emite un semnal direcţional. Reflectorul RECCO® integrat trimite acest semnal. Echipele de prim ajutor captează un semnal sonor care îi direcţionează către persoana înzăpezită. Înainte de a ieși, este absolut necesar să cereți informații de la persoanele specializate.

Norma EN 1077

Norma europeană EN 1077 este aplicabilă căştilor utilizate pentru protecţia craniană, în timpul practicării de schi alpin sau snowboarding. Această normă se caracterizează prin testarea capacităţii de absorbţie a şocurilor şi a rezistenţei la perforare.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Carcasă
50% Policarbonat, 50% Acrilonitril butadien stiren
Căptuşeală
100% Polistiren expandat
Spumă
100% Poliuretan
Recomandări de stocare Casca se va păstra într-un loc ferit de umiditate, de orice sursă de căldură sau de raze ultraviolete. După uscare, casca trebuie depozitată într-o husă de pânză.
Restricții de utilizare: Dacă o cască prezintă urme de deteriorare, trebuie înlocuită.

Angajamentele noastre

Aprobat de Toate căştile noastre sunt omologate de un laborator extern avizat.
Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării pe teren.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri