INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
B'TWIN

DEPARTAMENTUL DE CICLISM

Departamentul de ciclism din Decathlon a fost înființat în anul 1976, având același obiectiv precum restul companiei - să facă sportul accesibil unui număr cât mai mare de persoane, prin conceperea de produse de înaltă calitate, dar la un preț accesibil, care să răspundă nevoilor sportive ale tuturor cicliștilor, indiferent de vârstă, utilizare și nivel de practică. Așadar, este vorba, pe scurt, despre a oferi utilizatorilor un mijloc mai puțin costisitor de a se deplasa, a face mișcare și a se amuza.

1986

În anul 1986, a fost lansată pe piață prima bicicletă produsă de departamentul de ciclism Decathlon, urmând ca apoi, noi biciclete să fie concepute și produse pentru a extinde gama. În anul 1999, a fost lansată celebra bicicletă B’TWIN 5, o bicicletă polivalentă pentru bărbați și femei, cu o formă a cadrului care să le permită utilizatorilor să se deplaseze confortabil și cu ușurință. Acest concept de bicicletă este prezentă și acum în magazinele noastre, bicicleta B’TWIN 5 evoluând spre gama de biciclete Original.

2006

În anul 2006, departamentul de ciclism din Decathlon a început să fie cunoscut oficial sub numele de B’TWIN, urmând ca patru ani mai târziu, sediul central B’TWIN Village să fie deschis în Lille. B’TWIN Village nu este doar sediul mărcii B’TWIN, ci cuprinde, de asemenea, un magazin imens B’TWIN, unde puteți descoperi gama completă de produse disponibile, practica ciclism pe o varietate de suprafețe în interior și exterior, pentru a putea testa performanțele bicicletelor. În plus, B’TWIN Village este prevăzut cu un atelier complet, care include mai multe zone unde vă puteți repara singur bicicleta.

MARCA B'TWIN

Una dintre caracteristicile unice ale mărcii B’TWIN este gama vastă de produse pe care le produce: biciclete de șosea, biciclete MTB, biciclete polivalente, biciclete de oraș, biciclete pliabile, biciclete BMX și biciclete pentru copii, toate disponibile cu echipament textil special conceput pentru fiecare disciplină de ciclism în parte. În afară de gama de biciclete și îmbrăcăminte, B’TWIN produce și o gamă largă de accesorii, precum camere de aer, apărători de noroi, ciclocomputere sau home trainere.

Așadar, indiferent că practici ciclism ocazional sau că participi la competiții, în gama B’TWIN vei găsi tot echipamentul de care ai nevoie.

PARTENERI B’TWIN

B’TWIN colaborează cu o serie de parteneri tehnici, pentru a concepe echipament de cea mai bună calitate. În paralel cu parteneriatul cu FDJ, B’TWIN a dezvoltat cadrul din carbon, împreună cu echipa națională franceză de cicliști sub 19 ani, care se regăsește la gama de biciclete CF (biciclete Carbon Framed). De asemenea, B’TWIN a oferit biciclete pentru echipa franceză de cicliști AG2R și are alte multe parteneriate tehnice pentru toate disciplinele de ciclism pentru care produce echipament.

CALITATEA PRODUSELOR

Pentru a garanta calitatea produselor pe care le concepe, marca B’TWIN a lansat garanția pe viață pentru toate cadrele, ghidoanele, pipele și furcile din oțel și aluminiu (cu excepția celor din carbon). Descoperă gama noastră de biciclete și bucură-te de aventuri pe 2 roți!

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi pasionați și au ca viziune dezvoltarea celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sport. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.