Mese de exterior ping pong

Mese tenis de masa de exterior

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Montaj masă tenis
Montaj masă tenis
24999 LEI
WORKSHOP

Montaj masă tenis

(1)
livrare in 2 zile din depozit local
4.3/5 Pe baza a 1394 Opinii exprimate online și în magazine

Cum aleg masa de ping pong adecvată?

Ești pasionat de tenisul de masă? Atunci îți sugerăm să alegi mese de tenis care sunt adecvate atât jocului în interior cât și în exterior. În felul acesta te vei putea bucura de sportul tău favorit fără să iei în calcul condițiile meteorologice.

Pentru a corespunde normelor sportive masa de tenis trebuie să respecte dimensiunile standard 2,7 m * 1,5 m. Recomandarea noastră este să alegi o masă de ping pong pliabilă pentru o depozitare mai ușoară. În plus, sistemul de pliere îți va permite să joci singur dacă vrei partide de antrenament solo.

În funcție de stilul tău de joc alege o masă mai subțire sau mai groasă, cu cât va fi mai plină cu atât vei avea un ricoșeu mai amplu.


Ce culoare trebuie să aibă masa de tenis?

Atunci când alegi mese de tenis de masă vei avea de ales între albastru, gri sau negru. Culoare nu afectează în vreun fel stilul de joc fiind doar o alegere estetică. În cadrul competițiilor se optează pentru culoarea albastru deoarece mingea devine ușor vizibilă. Dacă ești începător este indicat să optezi pentru o culoare închisă care să te ajute să urmărești mai ușor ținta.

Este un cadou? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou