Manusi schi (81 Produse)

Confortul mâinilor tale începe cu mănușile de schi de la Decathlon! Fie că preferi mănușile de iarnă cu un deget, fie că ai nevoie de dexteritatea mănușilor de schi cu întărituri, te bucuri de același nivel de impermeabilitate și confort termic. Rolul mănușilor de iarnă pentru adulți și copii este acela de protecție, dar și de îmbunătățire a dexterității. Te poți bucura de toate sporturile iernii, de la săniuș, până la schi și snowboarding. Nivelul de protecție și căldură al mănușilor de schi este mereu la fel de eficient, indiferent de sportul practicat. Alege modelul preferat din colecția Decathlon și iarna nu te va lua prin surprindere!

ECODESIGN
Mănuși neopren windsurf V2
12999 LEI
TAMAHOO

Mănuși neopren windsurf V2

(8)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Mănuși schi RACE 980 Negru Copii
27999 LEI
WEDZE

Mănuși schi RACE 980 Negru Copii

termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Mănuși schi 900 Negru Copii
17999 LEI
WEDZE

Mănuși schi 900 Negru Copii

(27)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Mănuși Schi 100 Negru Adulți
4499 LEI
WEDZE

Mănuși Schi 100 Negru Adulți

(582)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.3/5 Pe baza a 7889 Opinii exprimate online și în magazine

CÂTE TIPURI DE MĂNUȘI DE SCHI SUNT DISPONIBILE LA DECATHLON?


Ai nevoie de o nouă pereche de mănuși de schi? Ești pe pagina potrivită! Descoperă colecția variată de la Decathlon, dedicată întregii familii, unde vei găsi mănuși de schi pentru adulți și pentru copii! Ți-am pregătit multe modele, cu funcții diferite, pentru fiecare nivel de practicare al sporturilor de iarnă. Citește în continuare ca să afli toate informațiile necesare și apoi alege modelul de mănuși pentru schi impermeabile de la Decathlon! Mănuși normale, cu cinci degete, mănuși de schi cu un deget sau mănuși de schi cu trei degete? Ce model ți se potrivește cel mai bine? Iată ce ar trebui să știi despre fiecare:

 • - Mănușile de schi simple, cu cinci degete, sunt cele mai comune, foarte versatile, ușor de purtat pe pârtie și în afara ei. Sunt eficiente pentru purtări ocazionale pe pârtie, în special pentru copii și adulți începători;
 • - Mănușile de schi cu un deget pentru copii și adulți sunt dedicate celor care practică sporturi de iarnă în mod consecvent, pentru că oferă flexibilitate mai bună a palmei și mai mult confort.;
 • - Mănușile pentru schi cu trei degete sunt foarte eficiente pentru cei care practica sporturi de iarnă la nivel intensiv, dar și pentru pasionații de schi fond. Îți permit manevrabilitate mai bună a bețelor de schi și precizie în mișcări.
Cât de des practici sporturi de iarnă? Alege mănușile de schi de la Decathlon în funcție de experiența ta pe pârtie și de consecvență. Astfel, vei avea confortul optim și cea mai bună protecție.


CARACTERISTICILE MĂNUȘILOR DE SCHI DIN COLECȚIA DECATHLON


De ce au devenit mănușile de schi atât de importante în echipamentul tău de iarnă? Acestea diferă foarte mult de mănușile casual din bumbac sau piele. Mănușile de schi pentru femei și bărbați sunt realizate pe baza unor caracteristici ce le oferă rezistență îndelungată și confort termic sporit.

 • - Material exterior impermeabil și rezistent la vânt;
 • - Căptușeală interioară și umplutură naturală pentru protecție termică;
 • - Rezistență la uzură și accidentări datorită întăriturilor speciale din zona palmei și degetelor;
 • - Ușor de reglat și adaptat pe forma încheieturii mâinii tale;
 • - Dexteritate și lejeritate în mișcări;
 • - Sistem de fixare pe încheietură.
 • Crezi că mănușile tale de iarnă vor face față provocărilor de pe pârtie? Alege un echipament de schi pe care te poți baza în orice moment și bucură-te de căldura și protecția oferite de mănușile pentru schi de la Decathlon.

  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou