Ochelari schi, snowboard (38 Produse)

Care este rolul ochelarilor de snowboard? Dacă siguranța pe pârtie este pe lista ta de priorități când practici sporturile de iarnă, atunci ai nevoie de ochelari speciali pentru pârtie. Te protejează de lumina puternică a soarelui și îți oferă un câmp vizual optim pentru a te feri de obstacole. Sunt stabili, indiferent cât de elaborate îți sunt mișcările de snowboard, și ușor de purtat, astfel că te vei simți confortabil și mult mai protejat de fiecare dată când ieși pe pârtie. Chiar dacă îți place adrenalina oferită de sporturile de iarnă, ochelarii de snowboard pentru adulți sunt un accesoriu esențial pentru protecție la nivelul feței și al ochilor. Se îmbină perfect cu casca de schi datorită cataramei de reglare, iar lentilele se pot schimba ușor în funcție de condițiile meteo. Descoperă aici colecția Decathlon de ochelari de snowboard și echipamentul tău de iarnă este complet!

4.5/5 Pe baza a 1644 Opinii exprimate online și în magazine

De ce este important să porți ochelari de schi?

Ochelarii de schi sunt o parte esențială a echipamentului tău, aceștia te vor ajuta să eviți accidentările la nivelul ochilor, să ai o experiență mult mai plăcută pe pârtie și să te bucuri din plin de peisaj.

Perechea potrivită de ochelari te va ajută să ai o vedere mai clară datorită contrastului pe care aceștia îl oferă și te va proteja de razele UV și strălucirea orbitoare a zăpezii. Condițiile meteo pe pârtie sunt mereu în schimbare de aceea este indicat să porți ochelari care se adaptează ușor și au un tratament anti-aburire.

Ochelarii pe care îi alegi trebuie să fie compatibili cu casca de schi pentru adulți pe care o deții, este recomandat să optezi pentru același producător.

Cum te protejează ochelarii de schi?

Ochelarii de schi sunt soluţia cea mai bună de protecţie, deoarece nu permit pătrunderea razelor UV şi a reflexiilor. În plus aceștia pot fi dotați cu lentile roz sau galben pentru îmbunătățirea vizibilității pe vreme urâtă.

Pentru un plus de protecție optează pentru lentile duble create pentru a reduce formarea condensului. Aerul dintre lentile asigură izolare termică iar șocul termic dintre interiorul și exteriorul ochelarilor este redus, pentru a evita formarea aburului.

Atunci când alegi ochelari de schi pentru copii trebuie să iei în calcul și elementul de design, optează pentru culori puternice care îl vor atrage pe cel mic și îl vor face mai vizibil pe pârtie.

Cum să alegi corect ochelarii pentru schi?

Vremea, terenul și activitățile pe care le vei face joacă un rol esențial în alegerea ochelarilor de schi. Optează pentru o protecție maximă anti-UV și pentru nuanțe potrivite gradului de luminozitate. În plus ochelarii trebuie să îți asigure un plus de vizibilitate periferică și un contrast mare, astfel elementele vizuale de pe pârtie vor fi mai ușor de sesizat.

Pentru siguranța ta alege materiale rezistente și ai grijă ca ochelarii sp fie perfect compatibili cu casca ta. Nu vrei ca ochelarii de schi să strângă prea tare sau să îți creeze disconfort în timpul purtării. Tratamentele anti-aburire sunt necesare pentru un plus de confort pe pârtie.

CARE ESTE ROLUL OCHELARILOR DE SNOWBOARD?


Știi acea senzație de disconfort la nivelul ochilor cauzată de razele soarelui în contact cu albul imaculat al zăpezii? Strălucirea orbitoare a zăpezii poate afecta performanța ta pe pârtie și poate cauza accidentări grave. Pentru o privire cât mai clară indiferent de condițiile meteo, mizează pe ochelarii pentru pârtie, special concepuți să asigure confort la nivelul ochilor și o vedere periferică cât mai eficientă.Colecția Decathlon de ochelari de snowboard pentru adulți cuprinde o varietate de modele, perfect adaptabile vremii schimbătoare de la munte. Pentru cea mai bună experiență pe pârtie, completează echipamentul tău pentru sporturi de iarnă cu ochelarii de snowboard pentru adulți și copii.

Ochelarii pentru pârtie au mai multe roluri. În primul rând, vei avea o vedere mai bună datorită lentilelor fotocromatice. Ești protejat de razele UV și poți admira peisajul montan fără griji. Mai mult, efectul anti-aburire permite trecerea de la o temperatură la alta fără grija aburirii lentilelor și blocarea vederii. Lentilele ușor rotunjite și late îți asigură o vedere periferică foarte bună pentru o orientare mai eficientă pe pârtie.Descoperă întreaga colecție Decathlon de ochelari de snowboard, cu lentile performante ce se adaptează condițiilor meteo. Alege un design care ți se potrivește și o culoare care va completa echipamentul de iarnă.CARACTERISTICILE OCHELARILOR PENTRU PÂRTIA DE SCHIAi nevoie de ajutor să alegi ochelarii pentru pârtie care ți se potrivesc? Descoperă în continuare caracteristicile ochelarilor de snowboard și alege un model eficient pentru sportul pe care îl practici.

 • - Protecție solară prin lentile fotocromatice ce țin la distanță razele UV;
 • - Limitarea condensului prin lentile duble, ventilate eficient;
 • - Compatibilitate cu ochelarii de vedere datorită varietății de mărimi disponibile;
 • - Câmp vizual mai bun datorită formei cilindrice a lentilelor;
 • - Design reglabil și stabil cu ajutorul elasticului și a cataramelor.
 • Siguranța ta pe pârtie începe cu un echipament eficient, ales în funcție de nevoile tale. Indiferent de nivelul la care practici sporturile de iarnă, ochelarii pentru pârtie contribuie la confortul tău și îți îmbunătățesc considerabil vederea chiar și atunci când vremea devine instabilă. Completează echipamentul tău pentru sporturi de iarnă cu ochelarii de snowboard de la Decathlon!


  CULOAREA LENTILEI PENTRU OCHELARII DE SCHI


  Cum influențează culoarea lentilelor alegerea celor mai buni ochelari de snowboard pentru tine? Fiecare culoare permite transmiterea unui anumit grad de lumină, între 15% și 99%, și se potrivește anumitor condiții meteo. Vrei să faci cea mai bună alegere? Descoperă ghidul culorilor pentru lentilele ochelarilor pentru pârtie.

 • - Lentila clear și galbenă pentru ninsoare abundentă și sport pe timp de noapte. Gradul de lumină transmisă variază de la 85% la 99%;
 • - Lentile galbene și portocalii pentru vreme înnorată și ceață, care asigură un nivel de lumină transmisă între 60-90%;
 • - Lentila aurie și lentila roz îți asigură vedere optimă pe vreme parțial însorită, iar gradul de lumină transmisă este de 20-55%;
 • - Lentilele gri, negre și maro sunt esențiale pentru vremea însorită și au un grad de lumină transmisă de 10-18%.
 • Ai la dispoziție și ochelarii pentru pârtie pentru orice tip de vreme, dacă practici schi sau snowboard foarte rar. Sunt o alegere mai accesibilă care îți asigură confortul minim pe pârtie. Pentru și mai multe opțiuni, descoperă colecția Decathlon de ochelari de snowboard și schi pentru fiecare tip de vreme și fiecare nivel de practică.

  Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou