Șalopete și suprapantaloni pentru bărbați (8 Produse)

Cauți salopete și suprapantaloni pentru navigație? Salopetele și suprapantaloni de navigație Tribord sunt produse care respectă recomandările primite de la profesioniștii din acest domeniu și de la practicanții acestui sport indiferent de nivelul de practică.

Salopetă Offshore 900 Negru Adulți
1.14999 LEI
TRIBORD

Salopetă Offshore 900 Negru Adulți

(12)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Salopetă Impermeabilă Navigație OFFSHORE 900 Negru Bărbaţi
87999 LEI -20%
70099 LEI
*De la ‪08.11.2021‬, în limita stocului disponibil
TRIBORD

Salopetă Impermeabilă Navigație OFFSHORE 900 Negru Bărbaţi

(8)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.5/5 Pe baza a 130 Opinii exprimate online și în magazine

Ce rol au suprapantalonii impermebaili în eficientizarea activităților nautice?

Pantalonii, suprapantalonii și salopetele impermeabile pentru bărbați, asemenea gecilor impermeabile pentru bărbați au fost concepuți special pentru a proteja organismul de condițiile extreme precum umiditate ridicată și vânt puternic specifice mediului nautic. Materialul impermeabil nu absoarbe apa, prin urmare menține temperatura optimă a organismului, protejandu-l de umiditate. Croiala de asemenea are rolul de a preveni pătrunderea apei, deoarece benzile elastice etanșe de la extremități se fixează pe încheieturi, având și capacitatea de a se adapta la fiecare conformație. Cu toate acestea, materialul este extrem de respirabil, RET (rezistența evaporativă termică) fiind mai mică de 12.

Cum se păstrează impermeabilitatea unui material?

Impermeabilitatea unui material este o trăsătură care își poate pierde în timp capacitatea de protecție din cauza unei expuneri repetate la umiditatea ridicată. De exemplu, poliuretanul este un material impermeabil, însă pentru a asigura un grad de protecție ridicat, este tratat cu substanțe chimice hidrofobe care au rolul de a respinge apa. De aceea, pentru păstrarea optimă a pantalonilor impermeabili, suprapantalonilor și salopetelor, este recomandat ca numărul de spălări fie reduse la minimum posibil. Aceștia trebuie spălați la un program pentru materialele sintetice 30 sau 40 de grade cu un detergent obișnuit. Nu se utilizează balsam de rufe sau înălbitori și se recomandă o clătire dublă. De asemenea, pentru a păstra capacitatea de impermeabilitate, se pot folosi sprayuri impermeabilizante care au rolul de a reîmprospăta stratul exterior hidrofob.

De ce să alegi suprapantalonii și salopetele impermeabile de la Decathlon?

Toate echipamentele sportive de la Decathlon au fost create cu sfaturi primite de la practicanți și sportivi de performanță. Suprapantalonii și salopetele pentru bărbați sunt confecționate din materiale elastice și hidrofobe, pentru a proteja organismul de umiditate și vânt, în timp ce oferă confort și libertate de mișcare.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou