Pantaloni și bermude bărbați (10 Produse)

Echipa Tribord a pregătit pentru tine o gamă variată de pantaloni și bermude de bărbați pentru navigație, toate fiind adaptate condițiilor din mediul de practică, la recomandarea specialiștilor din domeniu și a persoanelor practicante, indiferent de nivelul de practică.

Reduceri
Pantalon Navigație SAILING 100 Bej Bărbați
De la
12999 LEI -23%
9999 LEI
*De la ‪06.10.2022‬, în limita stocului disponibil
TRIBORD

Pantalon Navigație SAILING 100 Bej Bărbați

(99)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.6/5 Pe baza a 2503 Opinii exprimate online și în magazine

Cum să alegi bermudele de navigație în funcție de vreme?

Bermudele de bărbați pentru navigație sunt un tip de pantaloni scurți până la genunchi confecționați din materiale speciale și cu tehnologii specifice astfel încât să asigure confort persoanelor care practică activități nautice.

Pentru vremea caldă, alege o pereche de bermude dintr-un material respirabil și lejer. Mixul de elastan și bumbac este o alegere potrivită, elastanul fiind un material elastic care permite libertate de mișcare, iar bumbacul fiind o fibră delicată cu pielea, care nu permite dezvoltarea bacteriilor.

Pentru vremea umedă, orientează-te spre o pereche de bermude dintr-un material impermeabil, cu o rezistență mare la frecare. Bumbacul este o țesătură cu o rezistență mare, iar împreună cu mixuri de materiale sintetice precum elastanul și poliesterul, tratate cu substanțe hidrofobe, asigură libertatea de mișcare și te protejează de umiditate. Acestea nu vor permite absorbția apei, ci o vor respinge. Pentru a rezista la frecarea cu suprafețe antiderapante, alege bermudele care au întărituri în zona feselor.

De ce să alegi bermude de bărbați de la Decathlon?

La Decathlon găsești o varietate de bermude pentru navigație care au fost gândite de specialiști și practicanți astfel încât să asigure libertate de mișcare, respirabilitate, confort termic și să te protejeze de umezeală. De asemenea, bermudele sunt prevăzute cu buzunare pentru a te ajuta la depozitarea obiectelor importante, iar talia poate fi reglată pentru a se adapta pe orice fel de conformație. Bumbacul utilizat este provenit din culturi biologice. Precum toate echipamentele de navigație, bermudele au fost gândite de practicanți și profesioniști.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou