Skip filters
Filtre

Mănuși echitație (21 Produse)

Mănuși 500 alb damă
5499 LEI
FOUGANZA

Mănuși 500 alb damă

(147)
livrare in 2 zile din depozit local
ECODESIGN
Mănuşi Nr. 560 Bleumarin
Mănuşi Nr. 560 Bleumarin
6999 LEI
FOUGANZA

Mănuşi Nr. 560 Bleumarin

(14)
livrare in 2 zile din depozit local
Reduceri
4.4/5 Pe baza a 1240 Opinii exprimate online și în magazine

Cum alegi corect mănușile de echitație ?

Pe lângă protejarea de frig, murdărie, umiditate, mănușile pentru echitație au rolul de a asigura o bună aderență pentru prinderea optimă a dârlogilor. Există mai multe tipuri de mănuși care se potrivesc anumitor nivele de practică și în funcție de condițiile climatice.

Pentru a asigura eficiență, alege mănușile de echitație care să se muleze pe mâinile tale. Dacă alegi mărimea potrivită, atunci beneficiezi de flexibilitate și stabilitate a articulațiilor. Indiferent de nivelul de practică la care ești, alege mănușile care în palmă sunt prevăzute cu elemente antiaderente. Acestea te vor ajuta să ai o prindere bună a dârlogilor.

Pentru practicarea ocazională sunt potrivite mănușile din material textil deoarece protejează mâinile de apariția leziunilor la frecarea cu frâiele.

Dacă practici echitația la un nivel avansat, specialiștii recomandă să folosești mănușile dintr-un mix de poliamidă, elastan, poliester, care au zone din mesh ce permit aerului să circule și să evacueze transpirația. Acestea asigură aderența necesară chiar și în condiții de umiditate extremă.

Alege mânușile din piele naturală dacă ai nevoie de foarte bună flexibilitate și libertate a mișcărilor. Pielea naturală este și un material foarte bun care asigură un grad de aderență ridicat. Pielea folosită la confecționarea mănușilor de echitatie oferă o bună protecție chiar și împotriva frigului.

De ce să alegi mănușile de echitație de la Decathlon?

La Decathlon găsești mănuși de echitație pentru damă și bărbați ideale pentru începători, persoane care practică echitația la un nivel mediu, ocazional și profesional. În funcție de fiecare nivel de practică, vei găsi mănușile care să asigure aderența, confort și stabilitate într-o varietate de măsuri. În construirea lor au fost consultați practicanți și sportivi de performanță. Prin urmare, tehnologiile folosite au rolul de a crea confortul necesar pentru a practica echitația în siguranță.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou